donderdag 21 november 2013

Extreme school straffen waar ik van gruwel

Extreme school straffen waar ik van gruwel




Overal op de wereld bestaan allerlei soorten van discipline op scholen. Soms zijn het zelfs martel praktijken waarbij een meisje op de grond moet zitten geknield op bevroren erwten. Studenten worden zo gemotiveerd om zichzelf te gedragen op school en zelf geldt hiervoor de reden motivatie. Er zijn zelfs internet sites die dit soort fotografie aanbieden omdat mensen er op kikken om er naar te kijken. Ze ervaren voldoening als een ander fysieke pijn ervaart.


In Amerika Arizona was er een leraar die studenten betrapten met vechten. In plaats van een gebruikelijke straf te geven bedacht hij een gruwelijke straf. de twee jongens werden op ene stoel neergezet en moesten de handen van elkaar vasthouden. de andere leerlingen moesten heb belachelijk maken en rondom hen heen dansen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een populaire straf.





Ik begrijp dat leerkrachten een moeilijke baan hebben en dat discipline van belang is maar dit gaat mij te ver. Ik las het verhaal van Taylor Santos een goed lerende student uit Texas. Het schoolbeleid van de school van Taylor werkte nog met lijfstraffen. Talor Santos werd bont en blauw geslagen, haar billen waren vuurrood van de klappen en ze waren verband met zelf blaren er op. Het is legaal in 19 staten in Amerika, in Wyoming, texas, North Carolina en louisiana om lijfstraffen op school uit te voeren.

Elke 23 seconden wordt er een kind geslagen in Amerika


Alleen al in 2006-2007, dat schooljaar werden er meer dan 222.000 kinderen op scholen mishandeld.
In de volgende 20 staten, het legaal is om een ​​kind te slaan: Alabama, Arizona, Arkansas, Colorado, Florida, Georgia, Idaho, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Mississippi, Missouri, New Mexico, North Carolina, Oklahoma, South Carolina, Tennessee, Texas en Wyoming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten