donderdag 21 november 2013

Gehoorzaamheid aan de staat is een bedreiging voor de Openbare Orde, aldus de Amerikaanse rechter!

Gehoorzaamheid aan de staat is een bedreiging

voor de Openbare Orde, aldus de Amerikaanse rechter!

 
 



Het zal je maar overkomen, ben je gehoorzaam naar aanleiding van de aanslagen van 11 september 2001 in dienst gegaan om het land te beschermen tegen terroristen, wordt je later bij terugkeer als zodanig zelf beschouwd. Amerikaanse Veteranen spreken zich meer en meer uit over de krankzinnige trainingen die zij hebben ondergaan en de oorlogshandelingen die aan de hand daarvan werden gepleegd.
 
 
De trauma's zijn dan ook niet van de lucht. Een Amerikaanse veteraan verteld dan ook wat het is om altijd op je hoede te zijn, niets meer te vertrouwen, in van alles en nog wat de vijand te zien, en met deze eigenschappen terug te moeten naar de maatschappij van vandaag.
Zijn relaas vindt je hier.
 
 
 
Mensen die de oorlogen van de elite uitgevochten hebben worden na die tijd dan ook gezien als een bedreiging voor de samenleving. Waarom ook niet? In de wereld van de psychopaten politiek die nu draait kan het allemaal worden uitgelegd.
 
 
Wat er aan te doen? Steeds meer Amerikanen roepen dan ook de veteranen op om zich tegen het huidige regentschap te keren, met andere woorden, hun talenten daadwerkelijk in te zetten om het Amerikaanse volk voor de eigen overheid te beschermen. Hoeveel Nederlandse militairen hoor je wat dit betreft hetzelfde stellen, hoeveel Nederlandse politieleiders hoor je de agenten oproepen om tegen hun eigen apparaat te ageren? Juist, niet één. In Amerika en in het buitenland ligt dat wel even heel anders.
 
 
Daar ziet men niet alleen de problemen die wij hier ook zien, maar durft men steeds vaker en steeds openlijker op te treden tegen de huidige machtsstructuur. Hoelang zou de Elite onze medemensen nog mogen opleiden in de onmenselijkheid om ze daarna te verwijten wat ze verworden zijn? In het buitenland schroomt men zich niet om daar een stokje voor te steken, maar in Nederland doet men er maar liever het zwijgen toe en heeft de elite het voor het zeggen.
 
 
Deterding, de oprichter van de Nederlandse Petroleum maatschappij zei het reeds in de vorige eeuw. De sleutel van de wereldproblematiek zou wel eens heel goed in Nederland kunnen liggen en degene die deze sleutel opnam zou zich wel eens een naam van eeuwige roem kunnen verwerven. Een opmerkelijke uitspraak inderdaad, die meer en meer bewaarheid wordt door de grenzeloze krankzinnigheid van onze bestuurders, en het schaamteloze uitblijven van een reactie van het volk.
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten