donderdag 21 november 2013

Voor meisjes die de eerste keer seks hebben en hun maagdelijkheid verliezen

Voor meisjes die de eerste keer seks hebben

en hun maagdelijkheid verliezen



Ik hoor vaak verhalen van jonge meisjes over hun eerste keer. het is hun niet bevallen en ze hebben het als pijnlijk ervaren. Het is heel belangrijk dat als je voor de eerste keer seks hebt dat dit soepel, liefdevol en met respect verloopt. het moet een sexy en pijnloze ervaring worden met een vleug van romantiek.

Indien je seks voor de eerste keer hebt en je verliest je maagdelijkheid is dit een spannend gebeuren. het kan soms overweldigend zijn en er zal iets moeten gebeuren om je angst weg te nemen.
Voordat je in bed springt kan je beter dit artikel even lezen.
Zorg er voor dat jullie beiden een smeermiddel bij de hand hebben. Een smeermiddel is daarvoor bestemd dat als je voorspel hebt gedaan en je vagina zou niet vochtig genoeg zijn, dan kan je deze vochtiger maken met een smeermiddel.

Niet alle meisjes klagen over pijn, je kan geen schatting maken van een percentage. De een zegt dat ze een speldenprik hebben gevoeld en de ander zegt dat de pijn erg hevig was. de meeste meisjes echter voelen geen echte pijn, vooral niet als er een smeermiddel voor de droogte wordt gebruikt.
Ieder meisje wat haar maagdelijkheid verliest en voor de eerste keer seks heeft, bloedt een beetje. dat bloeden wordt veroorzaakt vanwege een scheur die ontstaat in je maagdenvlies. het maagdenvlies is een dun membraan zoals ze dat noemen, een soort dunne huid, die scheurt als je voor de eerste keer seks hebt. Van de buitenkant kan je dit maagdenvlies niet zien en ook niet met een spiegel er voor te houden. Raak niet in paniek want alle meisjes hebben dit, het hoort bij de natuur van de vrouw.





De grootte van het lid van de jongen is heel verschillend. de jongen waarmee jij de eerste keer seks hebt zal als hij groter geschapen is heel voorzichtig moeten zijn vooral de eerste keer met binnendringen. Indien je verder seks met hem hebt kan je steeds verder een beetje binnendringen totdat ej aan de grootte van zijn lid bent gewend.


Twee maagden bij elkaar voor de eerste keer seks hebben is samen ontdekken.
Samen kijken wat je kunt doen en samen het liefdesspel ontdekken. is de een meer ervaren dan kan hij o zij de ander verschillende dingen leren. Indien het meisje bijvoorbeeld maagd is dan moet de jongen met haar liefdevol omspringen. Praten, uitleggen, kussen, strelen, tegen elkaar aanliggen elkaar geil maken. Alles langzaam opbouwen en samen genieten.

De jongen moet zichzelf ook voorbereiden op de seks. Indien een jongen te snel klaarkomt dan heb
jij als meisje er nog niet veel aan. Indien je merkt dat je te snel klaarkomt dan trek hem er even uit en pauzeer. Dring niet te snel naar binnen bij het meisje en als je binnendringt doe het voorzichtig.
Maak niet te krachtige bewegingen vooral niet de eerste keer want je kan haar er echt pijn mee doen. Beweeg langzaam in een uit en verwen haar terwijl je dit doet. Indien je te snel gaat als jongen kan je lid wel eens er uit schieten dus ga dan weer langzaam verder.

Een meisje kan wel eens krampen krijgen tijdens de eerste keer of pijn ervaren, let hierop.
  Er zijn maar weinig meisjes die twee dagen bloeden van een ontmaagding mar het komt wel eens voor. Een orgasme krijg je vaak niet bij de eerste keer, die kans is laag. ik kan je niet uitleggen hoe een orgasme voelt maar ik kan je wel verklappen dat het gevoel in golven komt en dat het een aangenaam gevoel is. Sommige meisjes ervaren het als een zevende hemel gevoel, alsof je zwak wordt maar op wolken loopt.

Jongens let er op dat het meisje niet droog wordt in haar vagina en houdt het smeermiddel bij de hand. Als seks pijn doet voor haar dan zal ze minder snel van plan zijn om nog eens met jou het bed te delen.

Ik heb mijn dochters ook zo voorgelicht ene r nog bij verteld dat ze altijd met een condoom moesten vrijen Zelfs met de pil en je hebt wisselende contacten, ook een condoom. De soa´s en aids ziekte verspreid zich razendsnel onder e jongeren en daar wil jij toch niet bij horen.
Als laatste wil ik nog zeggen, zorg at je er emotioneel klaar voor bent om deze stap in jou relatie te nemen.


Zorg dat de eerste keer de liefde bedrijven onvergetelijk wordt


Geen opmerkingen:

Een reactie posten