donderdag 21 november 2013

De perfecte, politieke Kerstman anno 2013

De perfecte, politieke Kerstman anno 2013




Kerstmis kwam steeds dichterbij en de Kerstman zag het leven voor een doedelzak aan.
Hoe was het toch mogelijk dat de wereld zo veranderd was? De wereld was niet langer politiek correct en zelfs zijn elven moesten belasting betalen. De vakbond had zich op de Noordpool gevestigd en ook de belastingdienst had er zijn hoofdkantoor. De Kerstman, kerst vouw en de Elven werden gewoon verstikt door allerlei dwangmaatregelen.


De rendieren van de Kerstman waren al gestolen door Greenpeace omdat de Kerstman ze mishandeld zou hebben. Dancer, Donner, Comet en Cupid werden door de regeringsleiders vervangen door vier dikke vette varkens. Mensen klaagden steen en been dat de arrenslee sporen op het dak naliet en dat de varkens stront aan de dakgoten bleef hangen. Ondanks dat de Kerstman geen lucht kreeg van alle gifgassen op de wereld en de tweedehands lucht die uit de schoorsteen kwam, wilde hij toch de kinderen verblijden met een cadeautje.


het volk over de gehele wereld haalde de politie erbij als ze de Kerstman al in de lucht zagen aankomen. De zogenaamde dierenbeschermers trokken de Kerstman zijn bontjas uit en beschuldigen hem van dierenleed. Het wereldwijde volk wilde een compensatie van miljoenen voor de jaren dat de Kerstman niet wilde luisteren naar de overheid.


De Kerstvrouw had er schoon genoeg van en zei tegen de Kerstman dat het zo niet langer kon.
Ze werd lid van een zelfhulp groep die haar begon te indoctrineren door middel van mindcontrol.
De Kerstman moest van de overheid en zelfs van zijn vrouw zicht ontdoen van de resterende rendieren, van zijn bontjas, van zijn elven en van alles wat met glamour en luxe te maken had.
Geen specifieke cadeaus voor meisjes meer en ook niet voor jongens. Niks wat met oorlog te maken had en ook geen snoep en koekjes meer. Niks mocht wijzen op verschillende sekse van kinderen of volwassenen.


Geen enkele activiteit van de Kerstman mocht de waarheid verfraaien. Er mochten alleen nog maar verhalen en sprookjes verteld worden waaraan de psychologie nog wat aan had. Poppen waren seksistisch en een Nintendo verhoogt de hersencapaciteit.


De Kerstman werd helemaal radeloos en wist niet wat hij moest doen. Hij stond dar zielig en alleen, helemaal perplex. Ineens besloot hij om maar met het verhaal mee te gaan end acht ik wordt gewoon homo dan kunnen ze me niks maken. Zijn zak was toch al leeg en hing slap op de grond.
Nee dat kon hij ten opzichte van de kinderen niet maken en hij liet zijn hersens nog eens kraken. Hij wilde iets bedenken, iets speciaals, dat hij aan alle mensen op de wereld kon geven. Zonder dat er woede ontstond van wie dan ook.



Een groot cadeau wat elke groep van mensen stil en tevreden zou houden
Tevredenheid bij elke religie, elk politiek standpunt, links of rechts.
Een cadeau voor alle rassen, volwassenen en kinderen
 
 


Hij verdween Voorgoed


Geen opmerkingen:

Een reactie posten