donderdag 21 november 2013

De hedendaagse Franse jam bevatten nog sporen van Tsjernobyl ramp – dus what about Fukushima?

De hedendaagse Franse jam

bevatten nog sporen van Tsjernobyl ramp

dus what about Fukushima?


Stilte alom terwijl men al hoog en breed met de berging van de getroffen Japanse centrale begonnen is. Waar men ook kijkt, er is maar nauwelijks nieuws over te vinden. Moet dit ons verontrusten? Nee hoor, ga maar lekker slapen mensen, het komt allemaal wel goed! Nou, ik denk het niet. Alleen al het feit dat de mainstream media wereldwijd niet meer bericht over de getroffen centrale (die onlangs nog een aardbeving te verwerken kreeg) zou een ieder ernstige zorgen moeten baren.
Dat wat er dan eindelijk naar buiten komt blijkt een leugen van a tot z – de wetenschappelijke uitleg van een ingenieur die kerncentrales bouwt geeft een mens dan ook te denken.
 
 
Hier het filmpje waarin geen spaan overblijft van de officiele lezing die voornamelijk bestaat uit een kinderlijk gemaakt filmpje waarin de centrale en de koel elementen worden voorgesteld als kwamen ze zo van de lopende band, in plaats van het wrak dat de centrale in alle werkelijkheid is na getroffen te zijn door een aardbeving, tsunami en een verzakkende grond.
 
 
Met betrekking tot de onvoorstelbare schade die aan de oceaan is toegebracht, dient men ook deze film goed te bekijken.
 
 
 
 
De wereld waarin we terechtgekomen zijn draait nog slechts op een cocktail van leugen, bedrog en corruptie, en de uitkomsten daarvan zijn voor ieder zinnig mens te herkennen die bereid is het werkelijke leven en de grauwe werkelijkheid onder ogen te komen.
Van Fukushima is zeker het laatste nog niet vernomen. Fukushima lijkt steeds meer op het oude Veronica – want ook die komt naar je toe deze zomer!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten