woensdag 13 november 2013

Waarom zetten we niet een paar honden in de regering?

Waarom zetten we niet een paar honden in de regering?



Ik denk velen met mij zijn het niet eens hoe onze regering functioneert.

Alles wat bij de overheid hoort is corrupt en zijn betrokken bij belangenverstrengeling, steekpenningen en gaan voor hun eigen gewin. het is een algemeen bekend feit dat honden de trouwste wezens zijn die er bestaan en dat ze ook standvastig zijn. Ze kunnen goed waken en bewaken hun baasjes goed. Iedere hondenbezitter kan wel een voorval bedenken dat hun hond hen onvoorwaardelijke liefde en steun heeft gegeven en dat er zelfs in ontroostbare tijden een goed vriend aanwezig was.

De kleinste Chihuahua en de grootste Engelse Mastiff zijn moderne gedomesticeerde honden, beiden met een diversiteit van temperament en gedrag. Honden zijne r in talloze vormen en maten, in kleuren en in groottes. Volgens de genetica stamt de hond af van de wilde wolf en dat moeten we nu juist hebben. Honden kunnen gedachten lezen van mensen en zelfs hun uitdrukkingen in het gezicht.

Honden vangen heel goed de non verbale en verbale signalen van mensen op zodat ze op alles kunnen inspelen. Ze weten de beste schuilplaatsen te vinden en kunnen zelfs onder erbarmelijke omstandigheden overleven. Honden hebben een hele krachtige tool om menselijke problemen op te lossen. Ze weten The Survival of The Fittest te hanteren en zijn de meest vriendelijke tolerante individuen die er zijn. Honden kunnen ons veel elren over saamhorigheid want kijk maar naar honden en hun kopierende gedrag. Een hond iets aanleren is duizenden honden die het nadoen.

Als honden in de regering zaten dan zou de wereld er heel anders uitzien. Een groot wereld honden park en de wereld krijgt gegarandeerd een make-over.




Er zou in ieder geval geen oorlog meer zijn alleen nog maar van die vriendelijke, kwispelende honden die samen goed overweg kunnen. Er zou geen ruzie meer zijn over geld want honden hebbend aar geen interesse in. geld dat hebben we niet nodig we hebben elkaar nodig mensen luister naar ons.


12 Manieren om de wereld zou veranderen als uw hond de Wereld besliste

De mens zou dan bekend staan als de beste vriend van de Hond en niet andersom. Deze beste vriend zou elke dag zijn hond even een massage geven en heerlijk verwennen met een fikse wandeling.


12 Manieren om de wereld zou veranderen als uw hond de Wereld besliste


Wat zouden honden doen met privacy? Zouden deze regeringshonden de camera´s slopen en gewoon iedereen zonder beveiliging laten winkelen? Als het aan de honden lag zouden zij de overheidsfuncties wel vervullen op een betere manier dan de mens ooit heeft gedaan. Er zouden vaccinaties komen die niet giftig waren en artsen die hun artsen eed wel serieus namen.





Overal zou je honden politie zien, an die vriendelijke politie die nog een goede blaf over hadden voor het volk. Het honden leger zou alle kernwapens vernietigen zodat er geen angst meer zou heersen bij het volk. Ook de chemische oorlogsvoering zou aan zijn einde komen zodat kinderen niet levend verbrand worden.








Als honden de wereld zouden leiden dan zouden kinderen weer veilig buiten kunnen spelen. Ze zijn de beste babysitter´s die je maar kunt hebben zodat je niet meer bang hoeft te zijn voor een pedofiele oom.


12 Manieren om de wereld zou veranderen als uw hond de Wereld besliste




Honden zijn tegen mensenhandel en in de oude tijden van Rome vochten ze al tegen de wilde leeuwen. Ze waren bij heksen jachten in de Middeleeuwen en liepen door de bombardementen heen van de Duitsers. Honden zijn de trouwste bazen die r maar kunnen zijn, heel aanhankelijk en vullen je hart met liefde elke dag. Hun liefde en hun eeuwige loyaliteit dat is wat we nodig hebben als volk.


Honden verdedigen de mens tot het einde en geven hun eigen leven om een mensenleven te redden.

Honden worden misbruikt door de bestaande regering, worden aan wetten onderheven en er wordt zelfs belasting over geheven. Ze mogen nog niet eens hun poot meer oplichten voor hun plasje of behoefte te doen. Ze mogen niet meer in het park vrij lopen en worden betiteld als gevaarlijk als ze op een kind aflopen. Honden worden misbruikt door wetenschappers en er worden pijnlijke proeven uitgevoerd op ze.




Ik zou zeggen laten we een hond tot minister president verkiezen dan zijn we beter af als nu

Als honden zouden kunnen praten zouden ze ons van de beste hulp kunnen voorzien. Mensen zouden weer durven dromen omdat ze weten dat ze veilig zijn. Dat ze geliefd worden en dat hun wereld allen draait om saamhorigheid en liefde.

Honden zouden al die corrupte regeringsambtenaren aanvallen en van hun plek verdrijven. Pedofielen aanvallen en zo beschadigen dat ze geen enkel kind meer pijn konden doen. Er zou geen politie meer zijn die je paspoort vraagt als je de supermarkt in loopt maar er zou een blijde Golden retriever zitten die je een poot geeft. het enigste harde geluid wat je nog zou horen zou het vrolijke hondengeblaf zijn om je heen.





Honden zouden streven naar gelijkmatig werk voor arbeiders, de belastingen zouden verdwijnen alleen een kleine belasting zodat het land weer zou floreren. mensen zouden hun geld weer kunnen houden omdat de deurwaarder door de Duitse Herder die voor het huis waakt niet meer durft het pad op te komen. Iedereen zoals, bar mensen, brandweerlieden, bankmedewerkers, taxi chauffeurs, kassa medewerksters, timmerlieden, verpleegsters, assemblagelijn personeel, postbodes, serveersters en ga zo maar door had een hond. In de kinderopvang werden kinderen begeleidt met honden zodat ze gewend raken aan de wijsheid der dieren.

Indien honden zouden regeren zouden er geen groepen meer zijn.

Iedereen zou gelijk zijn of men in een dorp woont, in een stad of in een ander land.

Indien honden zouden regeren over de gehele wereld dan zou snel

al het oordeel komen dat de mens het meest destructieve wezen is van de planeet.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten