donderdag 21 november 2013

De mainstream media zwijgt maar … de gaza strook staat in brand!

De mainstream media zwijgt maar … de gaza strook staat in brand!


Hoewel de mainstream media zwijgt als het graf

hoest het internet een berichtgeving op die er niet om liegt.


F-16 leggen de strook in vuur en as, de Israëlische artillerie hamert erop op los, Apache oorlogshelikopters spuwen vuur, tanks rollen het gebied binnen en explosies doen er de palestijnse huizen op hun grondvesten schudden. Veel twitteraars vragen zich dan ook af waarom de mainstream media er het zwijgen toe doet! De berichten en de foto' s komen vanuit verschillende delen van de geplaagde strook!
 
 
De mensen die er wonen zijn in paniek en in shock, en niemand heeft nog een werkelijk idee van wat er allemaal speelt. Zeker is dat er een strijd is ontbrand waarbij forse materialen zijn ingezet in plaats van de zoveelste schermutseling in het geplaagde gebied
 
De reden dat ik er een kort artikel aan wijdt, is dat een Derde Wereldoorlog met onafzienbare consequenties voor de hele wereld met rasse schreden nadert nu het Midden-Oosten onder de druk van het Amerikaans-Israelisch imperialisme op het punt van instorting is gebracht. Terwijl steeds meer landen die een onderdeel uitmaken van de Europese Unie onder de dictatoriale banken bezwijgen, zucht het Midden-Oosten onder de druk van de ene oorlog na de andere die sinds 11 september 2001 wel op elkaar lijken te worden gestapeld. Complete volksstructuren en culturen worden er dag in, dag uit uitgeroeid, en geen haan die er nog naar kraait.
 
 
De weg die de wereld is ingeslagen is feitelijk niet meer dan een aaneenschakeling van noodlottige ontwikkelingen die naar een globale eruptie toewerken die voor geen mens te overzien is.
Hebzucht, elitaire krankzinnigheid en onderdanige politiek zijn een voedingsbodem gaan vormen die binnenkort voor niemand nog echt leefbaar is, zelfs niet voor de meest argeloze volgzame.
Mij bedrukken deze ontwikkelingen wel terdege, maar dit vormt voor mij geen reden om het hoofd in het drijfzand van commercials en koopkracht te steken. Dit is slechts het decor dat is aangebracht om ons te verhinderen om de vijandelijke en onmenselijke troepen van de elite te zien aanstormen die maar een doel voor de ogen lijken te hebben: deze planeet zo snel mogelijk te ontdoen van alles wat menselijk is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten