donderdag 21 november 2013

De Apocalyps

De Apocalyps





Veel mensen menen dat we in de tijd zijn aangekomen van de Apocalyps. Apocalyptische tekenen en gebeurtenissen trekken over de wereld en worden door enorme aantallen mensen niet alleen waargenomen maar vooral vastgelegd. Hetzij op video, hetzij op geluidsrecorders.
 
 
Er zijn dan ook vele filmpjes als deze te vinden op het internet, en ik heb er reeds over geschreven.
Er zijn tienduizenden van deze filmpjes die geupload zijn door duizenden mensen verspreid over de hele aarde. Echter, iemand kwam op het idee om al deze geluiden tegelijk af te spelen en wat er dan gebeurd is een wonder op zich. Wanneer de geluiden tegelijk worden afgespeeld lijken zij afkomstig van een orkest, waarvan iedere afzonderlijke partij in elkaar past!
 
 
Voor Christenen is dit het meest doorslaggevende bewijs voor wat zij noemen het einde der tijden.
Voor anderen is het toeval. Het woord Apocalyps wordt heel vaak geassocieerd met rampspoed, maar in feite is het slecht een ander woord voor onthullingen/openbaringen. Wat dat betreft leven we dus al een tijd in de tijd van de Apocalyps. Het internet heeft immers als geen ander medium gezorgd voor het openbaar worden van bepaalde informatie, en de verspreiding van een heel ander wereldbeeld dat nu wereldwijd gedeeld kan worden. Het is met name dit gegeven dat wel eens zou kunnen maken dat de wereld op een ramp van ongekende omvang afstevent.
 
 
 
Want de wereldwijde afname aan vertrouwen in politiek en alle daaraan onderhevige instituten, maakt dat de boel uiteindelijk in elkaar zal zakken. En zoals het met alle bewegingen gaat, eenmaal op gang gekomen is de beweging niet meer te stuiten en zal zich blijven verplaatsen.

Voor mij is het duidelijk dat de wereld op haar einde afstevent, en de snelheid waarmee dit gebeurd dagelijks toeneemt. Ik persoonlijk geloof zeker dat de geluiden die wereldwijd konden worden opgetekend met de loop der jaren, een oorsprong hebben die vele malen groter is dan ons.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten