donderdag 21 november 2013

Het kunstmatig opwekken van een Tsunami – geen probleem meneer!

Het kunstmatig opwekken van een Tsunami

geen probleem meneer!





De overheden steken ons belastinggeld in wondere projecten, waaronder het kunstmatig opwekken van Tsunami's. Ieder zinnig mens zou zich nu natuurlijk afvragen wat je met het opwekken van een Tsunami nu precies moet – en het enige antwoord op die vraag is natuurlijk direct het juiste.
Deze inzetten als wapen, want
 
waarvoor zou je anders een tsunami gebruiken gezien de onvermijdelijke vernietiging die zij teweegbrengt wanneer ze het land bereikt?
 
 
De vernietigende krachten van het water loslaten op de mensheid is dan ook een onderdeel van de wens van onze overheden – die in werkelijkheid niets anders zijn dan de loopjongens van een door en door geperverteerde Elite die zich het alleenrecht voor het leven op aarde hebben aangemeten.
 
 
In plaats van het geld te steken in beschermende maatregelen (voor zover dit mogelijk is) worden er enorme sommen geld gestoken in het opwekken van deze monsters. Een gefilmd resultaat van dergelijke absurde proefnemingen kun je dan ook hier bekijken!
 
 

Mensen die hun ogen blijven sluiten voor de waanzin van onze overheden zullen het dan ook steeds moeilijker krijgen de zaken op het droge te houden. In dit geval dan ook letterlijk. Een andere interessante ontwikkeling is dat de dollar biljetten van 1996 de aanslagen van 911 dan ook letterlijk voorspelden in hun plaatjes en opdruk.
De dollars van nu laten echter een Tsunami zien die New Y
 
 
ork zal treffen! De Spellen reeks GTA heeft in aflevering 5 hetzelfde gedaan. Liberty City, een ander woord voor New York City, staat in dit spel dan ook grotendeels onder water. En natuurlijk is er de nieuwe speelfilm Noah waarin het water een enorme rol speelt, om maar niet te spreken van allerlei andere films waarin steeds vaker het water de hoofdrol kreeg toegedeeld..

Bent u gewaarschuwd? Ja.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten