woensdag 13 november 2013

De mensen rechten crisis in China

De mensen rechten crisis in China



Vandaag de dag in China worden de mensenrechten dagelijks geschonden. het recht om te leven is er niet vanzelfsprekend en mensen leven er onder erbarmelijke omstandigheden. Mensen worden vastgehouden in kampen en gevangenissen en duizenden worden er vermoord voor waar ze in geloven.

Vele mensen hebben zich al ingezet voor de mensenrechten in China en zelfs regeringsleiders van andere landen hebben zich er mee bemoeid. Er lopen internationale rechtszaken tegen dit land en vooral op de moorden op Falun Gong aanhangers. Falun Gong is een soort van geloof, meditatie die vele aanhangers heeft onder het Chinese volk. Het overheidsapparaat werd ingezet om deze aanhangers in China te vermoorden, uit te roeien. velen worden ook gearresteerd en in kampen gezet en vrouwen en jonge meisjes worden seksueel misbruikt. Ook kinderen worden het slachtoffer van deze vervolging.

In China is nog veel meer aan de hand zoals dwang arbeiders kampen die gewoon aan en uitgezet kunnen worden via de telefoon. De gevangenen worden bewaakt via de telefoon en het volk wat weigert te transformeren zal extern zijn straf moeten uitzitten. Ze mogen geen enkel contact meer met familie of gezinsleden en de autoriteiten van China bellen regelmatig om te kijken of de gevangene nog in huis is. Familieleden worden gedwongen en contract te ondertekenen zodat ook zij geen enkele kant meer op kunnen.

Niemand heeft ooit gehoord van het Bureau 610 waarin gevangenen doodgemarteld worden, zoals in het geval van Zhang Shiin. De folteringen duurden verscheidene uren door hem te slaan zo lang dat hij het bewustzijn verloor. Martel methodes zoals de Anker martel methode waarbij iemand geslagen wordt met ijzeren buizen terwijl hij ophangt aan een balk.Zijn handen worden vastgebonden en de benen worden aan de vloer gespijkerd.





Op het internet zijn vele gevallen bekend al over de mensenrechten schending in China. het is heel moeilijk om directe bewijslast aan te voeren omdat men het land zo moeilijk in komt. China staat bovenaan als het op orgaanhandel aankomt want dierbaren verdwijnen er elke dag. Niemand weet waar zijn of haar geliefde is gebleven.


Dr. Jingduan Yang uit de VS behandelt zwaar depressieve mensen die gefolterd zijn in China. er is een organisatie die deze slachtoffers stiekem uit China weet te bevrijden, godzijdank. De werk kampen in China hebben met ernstige folteringen te maken, mishandelingen, seksueel misbruik, depressies, slapeloosheid, angsten, nachtmerries en flashback´s.


Er is een werk kamp, Masanjia Werk kamp, dat gespecialiseerd is in het transformeren van aanhangers van eht falun Gong Geloof. het is een model kamp met verschrikkelijke martel methoden zodat deze mensen hun geloof laten vallen. het kamp staat onder leiding van de Overheid, van de CCP partij in China en zelfs onder de hoede van het Ministerie van Justitie.
De aanhoudende vervlging van de burgers van China is nog steeds bezig en in onderstaande grafiek zie je hoe 2013 tot nu toe is verlopen.





In de eerste zes maanden van 2013 werden er 43 gedood door marteling, 2101 mensen ontvoerd, 14 veroordelingen tot een werkkamp en 445 fictieve processen tegen burgers van China gevoerd. mensen werden gehersenspoeld, gemarteld, gedood vanwege hun eigen overtuigingen.
Verkrachting en misbruik is aan de orde van de dag in China.

Vrouwen vertellen hartverscheurende verhalen over fysieke en seksuele mishandeling. Ze worden aangerand met bezemstelen en stokken waardoor ze vaginale bloedingen krijgen en infecties. Geslachtsdelen van de vrouw worden zwaar toegetakeld en soms worden zelfs de borsten geamputeerd. Een vrouw verklaarde dat er ijzerdraad door haar tepels gestoken werd, dat aubergine´s bij haar naar binnen werden gedwongen en zo ook tandenborstels, water flessen en stokken.



In 2000 werden duizenden vrouwen van straat geplukt en vals beschuldigd van geweld. Hun kleren werden van het lijf gerukt en ze werden naakt in een cel gegooid. daarna begon de zware foltering en seksuele mishandeling van deze arme vrouwen.


Een studente werd door de bewakers meerdere malen in het bijzijn van de anderen verkracht, geslagen met stokken en gefolterd voor wel twee dagen lang.

Deze jonge vrouw kwam er uit met allerlei soorten hallucinaties, angsten, helemaal kapot gemaakt door de overheid van China.
Ze is er nu niet meer omdat zij het lijden niet meer aan kon.





De kleine kinderen in China worden ook met duizenden afgevoerd naar de kampen en daar gefolterd tot de dood. Extreme gevallen zijn er dat kinderen die in de kampen zaten moesten toekijken hoe hun ouders vermoord werden en daarna waren ze zelf aan de beurt.

China is het land van de armoede ook al lijkt het in de westerse wereld niet zo. Naast de wrede vormen van geweld, orgaanhandel, martelingen en folteringen is er ook grote armoede. Mensen worden uit hun huizen verdreven, kinderen uit scholen, jeugdigen van campussen allemaal vervolgd voor hun geloof.

Het bureau 610 in samenwerking met de politie pakken willekeurige mensen op en dwingen familie grote sommen geld af om hun geliefde familie weer vrij te krijgen. Na geregeld oppakken worden ze opgesloten en zo begint de vicieuze cirkel weer opnieuw.
Bureau 610 werd opgericht in 1999, een extralegaal organisatie die geen ettelijke mandaat heeft. Alles wordt vernietigd met een Ketters geloof of volgelingen van de Falun Gong groep.




Bureau 610 werkt via surveillance, propaganda, inlichtingen diensten, straffen, dwingende heropvoeding, marteling en de dood.


Politiek, overheidsinstellingen, zakenlui, politie, leger, allemaal betrokken bij dit mensonterende bureau 610. Ze controleren elk aspect van de Chinese samenleving en diegene die zich niet aan de regels houdt van dit systeem is dood.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten