donderdag 21 november 2013

Fukushima stort in!

Fukushima stort in!



We horen er nauwelijks iets over – Fukushima – de getroffen kerncentrale die een ramp dreigt te worden waarvan de gevolgen voor de mensheid niet meer te overzien zijn. De grond onder de getroffen kerncentrale blijkt langzaam maar zeker te veranderen in drijfzand waardoor het getroffen gebouw steeds meer uit het lood zakt en daadwerkelijk op omvallen staat. In dat gebouw bevinden zich de radioactieve staven en de bassins. De constructie van de bassins gaat zienderogen achteruit en als de enorme hoeveelheden radioactief water zouden vrijkomen, dan is de ramp niet meer te overzien.

Wereldwijd zwijgt de media in alle talen. Ervaren vissers vertellen en rapporteren over de Pacifische Oceaan dat er nog nauwelijks zeemeeuwen zijn die hun boten vergezellen. De zeemeeuwen zijn er niet omdat de vis er niet is. De Pacifische Oceaan is een ijltempo aan het uitsterven.
 
 
 
 
Het leven draait natuurlijk ook in de VS gewoon door, ondanks het feit dat er steeds meer mensen als een rechtstreeks gevolg van de vrijgekomen straling sterven. Fukushima is dan ook een ramp die de gehele mensheid bedreigd maar de mainstream media waagt er maar liever geen berichten meer aan. Dit in tegenstelling tot het internet waar genoeg informatie over de getroffen centrale te vinden is.

Wie een werkelijk overzicht wil van de groteske gevolgen doet er goed aan om een filmpje zoals dit te bekijken – met betrekking tot de reeds desastreuze gevolgen van de ramp in de Verenigde Staten. Of het nu gaat om de radioactieve regen, de visvangst, de verschrikkelijke toenames van dodelijke straling in tonijn, en de gelatenheid van de overheid ten opzichte van de publiekelijke voorlichting, het komt allemaal voorbij .
 
 
 
 
 
De prijs die we uiteindelijk allemaal zullen moeten betalen voor de wens van de elite om stroom op te wekken door middel van deze dodelijke en levensgevaarlijke techniek, zal dan ook niet meer lang op zich laten wachten. Overal ter wereld worden de gevolgen steeds duidelijker. Het plankton is inmiddels dodelijk verontreinigd met de straling en is, zoals een ieder weten kan, natuurlijk de basis voor de voedsel keten. Het verzwijgen van de ramp doet niets af aan de voortschrijdende gevolgen van deze ramp waarvan de grootte nog zal blijken.
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten