maandag 26 augustus 2013

De Face Kini, een huid besparende uitvinding

De Face Kini, een huid besparende uitvinding




Hallo mensen , nu kijk hier. Hier zie je de Face Kini, een bizarre strandmuts, een soort bivak muts gemaakt om je zelf te beschermen als je een plons in de blauwe zee maakt. Chinese zwemmers dragen ze als beschermign tegen de zon, om verstikkign van zeewier tegen te gaan en ze worden steeds populairder. de face Kini´s gaan als warme broodjes over de toonbank.


De vervuiling langs de Chinese kust wordt steeds duidelijker zichtbaar. Verontreinigende stoffen uit zuiveringsinstallaties drijven op het water en op de kust. Door dehogere temperaturen en de winden die r heersen slaat deze gevaarlijke stof ook over op de algen en plantengroei langs de kust. Het is een groene dreiging waar de Chinezen veel last van hebben.


Veel Chinezen hebben een verstikkende baan als ze proberen het hardnekkige alsg en zeewier van zich af te krijgen. Er zitten natuurlijk ook insekten ine en stekende kwallen, soms wel honderd duizend. de mainstream media legde deze beelden vast van de nieuwe rage van de Face Kini. het is een nauwsluitend masker wat strak om het gezicht zit. Je kan ej niet voorstellen dat je zo´n masker moet dragen op een snik hete dag in China. De meeste Chinezen amken het zelf en je ziet vaak de gekste ontwerpen. Contrasterende stoffen, handschoenen en veiligheidsbrillen.


Hier een paar foto´s , wen er maar aan over een paar jaar lopen wij er ook zo bij











Geen opmerkingen:

Een reactie posten