maandag 26 augustus 2013

Huwelijksadvies voor mannen

Huwelijksadvies voor mannen


Ik ben geen huwelijksmakelaar en ben al helemaal geen expert op dit gebied. ik schrijf alleen vanuit mijn eigen ervaring en over zaken die mij hebben geholpen. Indien er vrouwelijke lezers zijn van dit artikel dan neem het me niet kwalijk neem dit artikel sportief op en met de juiste kijk.

Mannen geloof me, trouw nooit met een meisje voor haar geld of alleen maar voor haar uiterlijk.
Dat gaat niet werken. mannen vallen voor schoonheid en zoeken vaak naar de schoonheidskoningin van hun leven. Veel meisjes passen daarom niet in hun kijk van de definitie van schoonheid.

 Indien je in het huwelijksbootje bent gestapt moet je kunnen zeggen dat je met de vrouw getrouwd bent die een mooie persoon van binnen is. Die innerlijke schoonheid bezit en die die schoonheid ook uitstraalt. Een vrouw met geld kan haar geld in een klap verliezen en wat blijft er dan nog over?

Innerlijke schoonheid en spirituele rijkdom zijn er voor altijd en overwinnen alles.
Indien je een ambitieuze man bent met een ellenlange lijst van doelen zal je die eerst
 moeten bereiken voordat je trouwt. In een huwelijk komen twee mensen bij elkaar die dan gezamenlijke doelen hebben. Voorop staat geestelijke gezondheid, gevoeligheid, integriteit,
 prioriteit, mentaliteit en volwassenheid.

Mannen moeten soms hun hersenen laten werken en wat eerder nadenken voordat ze wat zeggen. Vrouwen hebben nogal de neiging veel te vragen en je zal toch echt het juiste antwoord moeten geven.

Schat staat deze jurk mij leuk?Een volmondig JA is hier op zijn plek
Hou je van me ? ( 04.00 uur)Heel veel schat ( adem diep door)
Denk je dat ze mooier is als ik?Schat jij bent de mooiste vrouw in mijn leven.
Hoe bevalt je dit nieuwe recept?Een hele enthousiaste HEERLIJK !!!
Als ik nu sterf trouw je dan weer?FF denken heb er geen antwoord op lol
 


Het is ook niet eerlijk als je geld weg sluist op een verstopte rekening. Samen in een huwelijksbootje, samen leven en samen delen.

Indien de pastoor zegt: U mag nu de bruid kussen, dan zeg maar vaarwel tegen late nachten stappen met vrienden en trips alleen ergens naar toe. Weekenden gaan er uit bestaan dat je je vrouw helpt in het huishouden vooral als ze ook werkt en samen boodschappen doen en voor de kinderen zorgen
Vrouwen kunnen niet autorijden wordt dan beweerd. kan wel zo zijn maar ik ben het er niet mee eens. maar je moet het maar zo zien. Jij je auto en je vrouw de heerschappij over de keuken.


Wanhopige tijden vragen soms om wanhopige maatregelen. Eenmaal getrouwd heb je alle hulp nodig die van boven maar kan komen. Ga nadenken over spiritualiteit en religie.
Ik denk ook dat je de porno spullen, playboys en andere vrijgezellen attributen weg moet doen. Indien je toch iets in die richting wilt doen dan bespreek het samen met je vrouw. misschien staat ze toch wel open voor samen een spannende film te kijken of gunt ze jou die Playboys of andere boekjes





Er zijn technieken die je als man kan aanleren om je geheugen te verbeteren.
Hersen oefeningen, woon lezingen bij, verdiep je in allerlei materie.

Indien je eenmaal getrouwd bent namelijk dan zal je veel moeten onthouden.

Verjaardagen, trouwdag, dag dat je elkaar hebt leren kennen, je moet een uitstekend geheugen hebben van de verkering tijd , je huwelijksnacht onthouden tot in de kleinste detail en zelfs de kleur van de matras beschrijven waarop je hebt gelegen.

De eerste kus, de eerste date, de eerste keer seks, het eerste kind wat je samen krijgt, de eerste luier en ga zo maar door. maak een foto in je geheugen van elk moment en sla dit op in je hersen computer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten