maandag 26 augustus 2013

Vladimir Poetin is eigenlijk een Levensgenieter

Vladimir Poetin is eigenlijk een Levensgenieter



Vladimir Poetin, bekend als dictator, een reputatie van een man met een verwoestende monster modus. hij is bekend om zijn karakteristieke manier van lopen, de rechterhand altijd op zijn dij en zijn lichaam draagt hem altijd krachtig door elke ruimte. Vaak een jongensachtige glimlach waarbij iedereen de adem inhoudt. Poetin staat er bekend om dat hij zijn kruistocht voortzet met zijn misdadig regime.

Toch heeft Vladimir Poetin ook een zachte kant, hij houdt ontzettend veel van dieren. Onlangs in Wikileaks werd gesteld dat Poetin de bijnaam Alpha Dog heeft. Deze bijnaam kreeg hij omdat hij meerdere honden bezit en deze ook altijd bij hem zin in zijn huis.

Vladimir Poetin houdt ontzetten veel van dieren. de Russische president met de grootste macht van het land heeft ook zo zijn zwakheden en liefhebberijen. Poetin is eigenaar van een zwarte labrador genaamd Koni. Koni loopt vaak de vergaderzalen binnen om zijn baasje goedendag te zeggen. Hij snuift dan lekker al het bezoek af en gaat dan naast zijn baasje Vladimir liggen. Poetin en Bush Junior hebben de honden vaak samen laten spelen, twee dictatortjes met twee honden met twinkelingen in de ogen.





Het Nieuwste huisdier van Vladimir is een karamel wit gepatchte Karackachan herdershond genaamd Buffy. De hond was een cadeau van de Bulgaarse Boyko Borissov om een deal te verzilveren. Een ondertekening als het ware van een contract maar dan met een herdershond. Ik vind Buffy best wel een leuke naam en knap gevonden van zo´n dicator.(lol).




http://youtube.com/watch?v=HeS3Eq4e8Qs




Poetin houdt ook van geiten, echt.
Sneeuwwitte geiten,
een beetje sprookjesachtig
en een beetje eng.
De burgemeester van Moskous gaf hem deze cadeau.













Hier nog een paar mooie foto´s van Vladimir Poetin waarin hij zijn liefde voor dieren laat zien.












Poetin is ook nog een macho mannetje als je hem zo op bovenstaande foto´s ziet.
Ontbloot bovenlijf, ruige zonnebril op, je kent het. Hij was hier op een camping trip
in het Oosten van Rusland. Hij is helemaal gek van kamperen en ook van allerlei watersporten. Omdat iedereen in het buitenland weet dat Vladimir Poetin van dieren houdt krijgt hij vaker van buitenlandse presidenten en andere hooggeplaatsten dieren cadeau. Voor zijn 56 ste verjaardag kreeg hij een tijgertje cadeau en niet te vergeten de leuke herdershond aan het begin van het artikel Buffy.




Vladimir zet zich ook in voor dieren
zoals voor de tijger,
de ijsbeer en hij is
een echte milieuactivist.




Tijdens een belangrijke ecologische top
maakte hij zich sterk voor allerlei soorten
geweld tegen dieren en
het uitsterven van dieren.







Poetin plante een boom op
Wereld Milieu Dag op 5 juni
en voedde het eland kalfje
en zorgde voor een kuikentje.

Hij zegt zelf dat de natuur van
Rusland een geschenk van God is
en dat alles wat er op aarde
leeft onze bescherming nodig heeft.










Je kan me vertellen wat je wilt en ik weet dat hij een grote dictator is en een beangstigend persoon als bedreiging voor de wereldvrede! Hij is een sluwe manipulator waarvan hij de ervaring heeft opgedaan bij de K.G.B.. Ik zie ook op de foto's een man die van dieren houdt, een gemoedelijke man die houdt van de natuur en niet alleen het feestbeesten lief heeft!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten