dinsdag 27 augustus 2013

Je lichaam ontgiften van de chemische wereldtroep

Je lichaam ontgiften van de chemische wereldtroep



Ontgiften zouden we allemaal moeten doen.

Ons leven wordt steeds moeilijker in deze vergiftigde wereld.
Het is de taak van de lever om schadelijke chemicaliën, giftige stoffen via de stofwisseling uit onze bloedbaan te nemen en ze te veranderen in goedaardige stoffen en ze zo uit te scheiden uit ons lichaam. Dit proces gaat normaal automatisch net zoals we inademen en dat ons hart slaat.
Meestal hebben we nog niet eens in de gaten dat ons lichaam hiermee bezig is.
Anno 2013 zitten er veel schadelijke stoffen in ons drinkwater, ons voedsel, in medicijnen en in de lucht die wij inademen. Wetenschappers stellen dat er meer dan 10.000 giftige stoffen gebruikt worden bij voedsel verwerking. De schade van deze chemicaliën is groot aan onze cellen, organen en weefsels. We krijgen er allerlei chronische en degeneratieve aandoeningen van en we worden chemisch overbelast.

Wanneer de lever niet meer in staat is om deze giftige stoffen te verwijderen worden we ziek.

In de natuurlijke geneeskunde die totaal anders is als de reguliere geneeskunde, gaat het er om dat je begint met al deze giftige stoffen uit je lichaam te verwijderen. Je moet dan geen chemicaliën meer tot je nemen om het natuurlijk genezingsproces te bevorderen. De organen zullen rust moeten krijgen zodat ze weer de gifstoffen kunnen gaan opruimen.

Een goede manier om te ontgiften is dat je een periode instelt van detox.
Daarnaast zal je jou lichaam een stoot moeten geven van antioxidanten, vitaminen en mineralen. Indien je een vasten periode inlast en deze vult met biologische sappen, zelf gekweekte groenten en fruit, kruiden, pure tarwe, gerst, kan je lichaam zich herstellen. Deze groene voedingsmiddelen bevatten een hoge dosis geconcentreerde vitaminen, mineralen en antioxidanten die meteen door het lichaam worden geabsorbeerd.

Antioxidanten neutraliseren de schade die de vrije radicalen, zoals ze dat noemen, aangebracht hebben. Vrije radicalen zijn de schurken van deze wereld. Zij tasten je DNA aan, je structuur van weefsels en beschadigen elke orgaan in je lichaam. Voorbeelden van vrije radicalen zijn stress, vervuilde stoffen uit de lucht, stoffen uit medicijnen en voedingsmiddelen, sigaretten en sigaretten rook, zonlicht, vlees, kleur, geur en smaakstoffen, alcohol en pesticiden.

Indien je eenmaal gaat ontgiften worden alle organen bij het ontgiftingsprogramma betrokken.
De lever doet dan het meeste werk, maar ook de darmen gaan meewerken.
De nieren filteren deze giftige stoffen zodat onze huid weer gaat stralen en we ons beter gaan voelen. Drink heel veel als je gaat ontgiften, dat is heel belangrijk.
Eet watermeloen, selderij sap, komkommer sap of bessen sap. Vers wel te verstaan.

De longen gaan ook meehelpen en door een diepere ademhaling te creëren kunnen we ons lichaam ondersteunen in dit proces van ontgiften. je kan deze ontgifting kort doen of langere tijd, dat ligt aan je eigen lichamelijke gesteldheid. In het begin zal je merken dat je suikerspiegel zakt en langzaam z
al je zien dat er weer glycogeen wordt aangemaakt.

De bron van energie en eiwitten wordt weer aangevuld, de bron van energie. Je moet wel minimaal drie dagen dit doen anders heeft het geen zin.De eerste dagen kan je last hebben van ontwenningsverschijnselen van cafeïne, hoofdpijn, je moe voelen en soms zelfs misselijk. Toch baat het je lichaam als je dit twee keer per jaar doet.

Ik doe het zelf ook en als ik er mee klaar ben dan voel ik me weer gezond, energieker, meer vitaliteit, de huid wordt beter, pijn wordt minder en je verliest ook nog een paar kilo´s.

Een mooier cadeau als een goede gezondheid kan je je zelf niet schenken


Geen opmerkingen:

Een reactie posten