dinsdag 27 augustus 2013

Top 10 Theorieën over het Einde van de Wereld

Top 10 Theorieën over het Einde van de Wereld




10. Maya Doomsday Voorspelling



De Maya´s beschrijven 21 December 2012 als de overgang naar een bewuste wereld. Een wereld van verandering, harmonie en wedergeboorte. de aarde zal niet ontploffen of in een zwart gat verdwijnen, maar er vind meer een persoonlijke verandering plaats. De Maya kalender gaat primair om veranderingen in ons zelf en in ons bewustzijn. Er komt een spirituele verandering die mensen gaan meemaken en ook de aarde gaat meemaken. Geen Doomsday Scenario!

9. Catastrofale Planetaire Opstellingen

Planet-Alignment1-960X600


Er gaan verhalen de ronde dat een beruchte onbekende planeet in botsing zal komen met de aarde. Anderen vertellen weer dat Jupiter tegen Venus aan gaat botsen. Ons werd vroeger altijd geleerd, dat een lijn kan worden gedefinieerd door twee punten in de ruimte. Jupiter en Venus vormen dan wel een lijn, maar zijn geen combinatie die de aarde laat rondtollen.


8. Aardbevingen en overstromingen door opwarmen van de aarde
Gebouw% 20Falling



Zwaartekracht verschuivingen in ons zonnestelsel zouden de aarde voor altijd veranderen. Massale catastrofes treffen onze mooi wereld. Een ommekeer in de rotatie van de aarde is onmogelijk. Veel van de ramp websites trekken een lokaas om mensen te misleiden. Een magnetische ommekeer van de aarde vind ene keer inde 400.000 jaar plaats. Een ommekeer van de aarde is niet mogelijk, zal niet gebeuren en kan ook niet gebeuren.


7. Een Meteoor
Wetenschappers-Warn-Supervulkaan-Will-Destroy-U.S.


Er zijn de laatste jaren weinig meldingen van kometen en asteroïden. De laatste grote impact was 65 miljoen jaar geleden en dat leidde tot het uitsterven van de dinosauriërs.Nasa zelf zegt ook dat er niks is waar we bang voor hoeven te zijn. De voorspelling voor 2012 is dus een hoax.



6, Zonnevlammen
F0E49704-F3Ae-4374-A38A-Dd85451E110B


Een andere Hollywood favoriet zijn de zonnen vlammen en de zonnen stormen. er bestaan el zonnen vlammen, maar deze zijn nooit krachtig genoeg om fysiek de aarde te vernietigen. Zonnen vlammen kunnen wel veranderingen aanbrengen in onze atmosfeer, maar ook niet met grote impact.


5. Super Vulkaan



Op onze aarde zijn zo´n 850 actieve vulkanen. Ze noemen ze ook wel eens de Ring van Vuur, de ring tussen de Verenigde Staten, Japan, Filipijnen en Indonesië. De ondergrondse activiteit lijkt vermeerderd de laatste jaren, maar geen reden tot paniek voer een super vulkaan. Onder in de aarde zijn meerdere super vulkanen zo ook in het nationaal Park Yellowstone. je zag deze vulkaan ook exploderen in de film 2012, ook zo´n hype. Er is geen bewijs dat er een van die super vulkanen gaat exploderen. Weer zo´n mythe die in het leven is geroepen om de mensen te beangstigen.


4. Magnetische Ompoling
Noord-Lights1 1753909I


Magnetische ompoling van de aarde houdt in dat de magnetische polen van de aarde van positie wisselen. Er zijn wel onderzoeken gedaan naar verandering van deze magnetische polen, maar er is niks gevonden wat verontrustend is. Indien het aardmagnetisch veld van de aarde zou veranderen, zou dat grote gevolgen hebben. We komen aan een hogere straling bloot te staan van de zon en de zonnewind kan binnendringen door onze atmosfeer. Ook zullen er dan grote klimaat veranderingen plaats vinden. magnetische pool wisselingen hebben er duizenden jaren voor nodig om zich te ontwikkelen, maar dat heeft niks te maken met 2012.


3. Bijbelse Voorspellingen



In de leer van het Christendom, de Islam en het Jodendom, wordt het einde van de wereld genoemd, een nieuw begin in de hemel of op aarde. de dag des oordeel is een mythisch begrip, die de wet vervult en de profetieën.Volgens de Christenen zal de eindtijd gekenmerkt worden door natuurrampen, zoals overstromingen, aardbevingen en epidemieën. de wereld zal in staat van oorlog en politieke chaos. Valse profeten zullen tevoorschijn komen, waaraan de mensheid geloof gaat schenken, de zogenaamde Anti Christ die werkt voor Satan. De wereld zal vergaan en diegene die tot HEM(God) behoren, zullen vrede vinden. Diegene die tot Satan behoren zullen ondergaan in verdoemenis.



2. Omdat Nostradamus nooit 2012 als einddatum gaf
Prophecy of Nostradamus


Het wordt beweerd dat ook Nostradamus voorspelde, dat de wereld in 2012 zou vergaan. Het zou precies samenvallen met de Maya kalender. Indien je de kwatrijnen van Nostradamus erbij haalt, kom je tot een hele andere conclusie. Nergens kan men de voorspelling terugvinden en de geschriften zijn zo onduidelijk dat het vanuit de kenners gezien gewoon een gok is geweest.



1. Mensen weten niet waar ze over praten



Mensen praten nergens anders meer over, als over het Einde van de Wereld. Waarzeggers, kaartleggers en andere paranormale mensen, zijn experts op het gebied van het Einde. I wil niet ermee zeggen dat deze mensen niet oprecht zijn, maar ze gaan vaak uit van vervalste profetieën en interpreteren oude Bijbelteksten verkeerd. Er zijn ook charlatans die er rijk van worden, door grote leugens te verkondigen. Er is geen enkel bewijs dat ECHT iemand weet wat de toekomst gaat brengen.


Mijn mening is dat we allemaal samenleven op deze aarde en onze verantwoordelijkheid moeten nemen voor het welzijn van deze aarde. Indien men elke dag met de angst gaat leven, dat de aarde er morgen niet meer is, leef je geen volwaardig leven meer.
Ik weet zeker als we allemaal ons weer op andere zaken gaan focussen
Zal de wereld er een stuk beter uit gaan zien.

Vandollum
























Geen opmerkingen:

Een reactie posten