dinsdag 27 augustus 2013

-Een lekker glaasje Aspartaam en Fluoride!

-Een lekker glaasje Aspartaam en Fluoride!



Het dodelijke gif Aspartaam zit vrijwel in alle light producten, kauwgom en Coca Cola. Ons drinkwater bevat fluoride, wat dan zogenaamd goed zou zijn voor de tanden.

Fluoride is een dodelijk gif en heeft een vernietigende werking op onze hersenen. het tast de pijnappelklier aan, waardoor we de stoffen melatonine en serotine niet meer aanmaken. De pijnappelklier is ook het orgaan wat de spirituele beleving regelt. Door aantasting daarvan, gaan we leven als zombies. We hebben geen gevoel meer voor niks.


Afgestompt!

Er zit wel degelijk fluor in ons kraanwater.

Op de website van Vitens vermelden ze zelfs, dat er fluor in zit


http://www.vitens.nl/vragen/Paginas/Waterkwaliteit-Zit-er-extra-fluor-in-het-drinkwater.aspx
flor_dees.jpg


Fluor is een chemische stof die alleen maar kwaad aanricht. Fluor verzwakt juist onze botten door het calcium er uit te halen. Van teveel fluor gaan onze tanden juist rotten. Dat noemen ze fluorose. Teveel fluor zorgt ervoor dat onze darmen geen vitaminen en mineralen meer uit ons voedsel kunnen halen. Natrium fluoride maakt ons zo mak als schapen en zorgt ervoor dat ons zenuwstelsel aangetast wordt. Dan nog de aluminium fluoride. Deze stof veroorzaakt Alzheimer. Zelfs de fluor die in de huidige tandpasta zit, is al een overdosis van deze stof. Kalium fluoride is ook een hoogste gevaarlijke stof. Ons lichaam kan fluoride niet afbreken en het hoopt zich dus op.


http://nl.wikipedia.org/wiki/Kaliumfluoride

Aspartaam


Aspartaam is een kunstmatige zoetstof die in meer dan 6000 voedingsproducten is verwerkt. Het wordt gebruikt in alle light producten, zoetjes, ranja, yogi, kwark, yakult, snoep, taart, vitaminepreparaten, peuter tandpasta, enz.. Aspartaam is niet alleen kankerverwekkend, maar veroorzaakt een hele hoop andere ziekten.

http://www.aspartaam.nl/info/symptomen.html


Aspartaam wordt geleverd door een van de grootste fabrikanten van bestrijdingsmiddelen, Monsanto. Door corruptie van de FDA, werd deze stof goedgekeurd. Donald Rumsfeld, die de handtekening zette voor deze voedingsstof, wordt ook wel de Aspartaam Man genoemd.


http://proliberty.com/observer/20031113.htm


In bijvoorbeeld een liter limonade zit 600 milligram aspartaam. Voor een kind dat minder als 30 kilo weegt, een overdosis. het ruime aanbod in de winkels van suikervrije snoepjes en vitaminen speciaal voor kinderen, is onnoemlijk groot. Er is geen uitgebreide informatie aanwezig en ook voeding centra lichten je hierover niet voor. Nergens op de etiketten staat hoeveel aspartaam er in zit. Je zal zelf de fabrikant moeten bellen en hopen op een eerlijk antwoord. Jezelf verdiepen in deze materie, om jou en je kinderen gezond te houden.

Er zij ook onderzoeken gedaan met ratten, die ingespoten werden met aspartaam.

http://www.aspartaam.nl/experiment/mijn_aspartaam_experiment1.html



Om fluoride en aspartaam uit je lichaam te krijgen kan men het beste:
- Veel drinken (bronwater)
- Veel douchen, bad of sauna
- Veel wandelen
- Een vastenkuur
- Sapjeskuur om te ontgiften
- Lymfedrainage ( massage die op het afweersysteem werkt)

Aspartaam is ook wel bekend als de E-stof 951


We leven in een welvarend land. De Grondwet bepaald dat de overheid de volksgezondheid van de bevolking moet bevorderen.

Waarom besluit onze overheid dan mee te werken aan deze wanpraktijken?

Er is al veel gewaarschuwd over chemische toevoegingen aan levensmiddelen en aan ons drinkwater. veel mensen weten hier niks van en door mijn jarenlange ervaring met mijn centrum, heb ik me zelf in deze materie verdiept. Ons voedsel en water is van levensbelang op onze gezondheid en de bevolking moet zich bewuster worden, van dit soort waanzin.


Medicijn vergiftiging
Voedsel vergiftiging
Drinkwater vergiftiging
Milieu vergiftiging
Geestelijke vergiftiging

Meer dan genoeg om ons zorgen over te maken

Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten