dinsdag 27 augustus 2013

Weerzinwekkende Kannibalistische Gaal Vrouwen

Weerzinwekkende Kannibalistische Gaal Vrouwen

http://plzcdn.com/ZillaIMG/7ecd45605c537b764f3313c396d5625e.jpg

http://www.degraalbeweging.nl/

De Graal is een internationale vrouwenbeweging die in 1928 in Nederland werd geïntroduceerd door Jac van Ginneken Senior. Jac van Ginniken was een Nederlands taalkundige, een priester en Jezuïet. Zijn houding in de tweede Wereldoorlog was omstreden. Hij werd in 1944 door de bezetter op de dodenlijst gezet.

Het doel van de beweging was om te voorzien in de grote vorm van katholieke vrouwelijke jeugd. Al snel nadat de beweging was opgericht, waren er tienduizenden vrouwen lid. Er werden religieuze spelen opgevoerd in het stadion van Amsterdam, maar ook in Londen in de Albert Hall, Berlijn en Dublin.

Graal vrouwen houden zich, behalve met een spirituele zoektocht, bezig met sociale transformatie, wereldwijde solidariteit, ecologische duurzaamheid en het vrijmaken van de creatieve energie van vrouwen over de hele wereld. Zij zijn verbonden in actie, solidariteit en geloof; werken in 20 landen, individueel of als Graal groep, terwijl zij regionaal, nationaal en internationaal contact houden.





De Graal voelt zich aangesproken door spirituele waarden die vertellen over een wereld waarin vrede en rechtvaardigheid heersen en de aarde wordt vernieuwd doordat vrouwen samenwerken aan het bevorderen van verandering. de beweging houdt zich bezig met sociale verandering, solidariteit en duurzaamheid, zeggen ze..................


De Heilige Graal is al eeuwenlang onderwerp van ontelbare verhalen en legenden, interpretaties en zoek tochten. De aanhangers van de Graal beweging beschouwen hem als de levensbron van de gehele schepping,'een schaal waarin het ononderbroken golft en deint als rood bloed,zonder ooit over te stromen. In hun tempel aan de Bergweg in Hilversum komen ze elke zondag bijeen om stilzwijgend naar de waarheid te luisteren. Hier komen elke zondagmorgen de Nederlandse aanhangers van de Graalseweging bijeen. In een eerbiedig stilzwijgen wachten zij in het voorportaal tot het wijdinguur begint. Na het voorlezen van een passage uit de Graalboodschap en een kort gebed, omlijst door klassieke muziek ,gaat men weer uiteen. De sobere eredienst in besloten kring heeft nog geen drie kwartier geduurd.
 
 
 
Vrouwenbeweging De Graal Nederland
 
 
Volgens de Graalbeweging hebben de kerk en de machten van de Duisternis de woorden en daden van Jezus verdraaid. Zo is een onbevlekte ontvangenis onmogelijk: Maria is zwanger geraakt van een jonge Romeinse officier. De door katholieken vereerde Maria is niet meer of minder dan de 'aardse moeder van de zoon van God'. Omdat ieder mens zijn eigen verantwoordelijkheid heeft, is het eveneens niet waar dat Christus de zonden der mensheid op zich heeft genomen. De kruisiging was dus geen verlossing maar een moord
 
 
 Graal heeft groepen in Duitsland, Italië, Portugal, Zweden, Australië, Papoea, Nieuw Guinea, Filipijnen, Amerika, Canada, Brazilië, Mexico, Kenia, Tanzania en Zuid Afrika. Het werk van deze groepen wordt in elk land individueel aangepast op het gebied van het behoud van de aarde, religieuze vorming, onderwijs, emancipatie en mensenrechten. Het is een niet gouvernementele organisatie. Een organisatie die onafhankelijk is van de overheid en zich behoort te richten op maatschappelijk belang.
 
Grailville ( graal stad) is een retraite centrum in Loveland Ohio en werd opgericht in 1944. Vijftig kilometer van New York ligt een Graalcentrum op Cornwall on Hudson. Het centrum omvat vijfenveertig hectare weide en bos. daarop bevinden zich een biologische tuin, gazons en bosrijke paden. In Phoenix hebben ze een stijlvol ingericht Victoriaans huis, met vier vergaderruimtes, een eetkamer en twaalf slaapkamers.

De uitgangspunten van de Graal , de wereld bekering (vooral gericht tegen het socialisme en communisme), het brengen van offers om iets groots te bereiken, maar ook de dienstbaarheid van de vrouw, tracht men met behulp van een goede organisatie te verwezenlijken.

De Graal Movement is een religieuze sekte die al bestaat sinds 1940. De beweringen die ze stellen heeft niks te maken met he geloof in de leer van Jezus. Hun doel is niks anders om bedrieglijk te beweren, dat je je van je eigen godsdienst niets meer moet aantrekken.
Bij mij is De Graal beweging onder de aandacht gekomen van onderstaand artikel.


http://metro.co.uk/2008/06/19/cannibal-mum-fed-sons-flesh-to-relatives-202686/



Barbora Skrlova

Een zuster van de vrouwenbeweging De Graal, Barbora Skrlova , was betrokken bij foltering van jonge kinderen. In de Tsjechische plaats Brano is een zevenjarig jongetje maandenlang door zijn kannibalistische moeder vastgeketend in de kelder. Het kind werd in de kelder deels gevild maar is nog steeds in leven. De feiten maakten deel uit van een religieuze foltering. Het was de buurman van de zevenjarige Ondrei Mauerova die de gruwelijke ontdekking deed. Per toeval had de buurman beelden van de folteringen gezien waar de moeder van Ondrei samen met enkele familieleden het rauwe vlees van haar zoontje opat. Ook het negenjarige broertje Jakub werd geboeid en opgesloten in kooien. Beide broers waren het slachtoffer van rituele foltering. Ze werden verband en geslagen met broek riemen.

De jongens werden het slachtoffer van seksueel misbruik en werden verplicht met messen in hun huid te kerven. Dagen na elkaar moesten ze in hun eigen urine staan. De moeder van Ondrei installeerde een monitor in de keuken om de folteringen in de kelder te bekijken. De beelden verschenen echter ook op de baby monitor van de buurman. Hij waarschuwde de politie die in het huis binnenvielen en de broers bevrijden. In de kelder bevond zich Barbora Skrlova, die zich voordeed als de 13-jarige pleegzus. Later bleek de 34-jarige vrouw één van de folteraars. Zij vluchtte naar Noorwegen maar werd toch gevonden. Ook de zus van de moeder nam deel aan de beul praktijken. De moeder van de twee jongens zegt door Skrlova en haar religieuze cultus gebrainwashed te zijn. 'Verschrikkelijke dingen zijn er gebeurd. Ik zie dat nu in en kan niet begrijpen hoe ik dat ooit heb kunnen toestaan.' De hele cultus stond onder leiding van een man die zich 'dokter' liet noemen.




Iedereen heeft zijn eigen mening over bewegingen zoals de Graal of andere geloofs-bewegingen. op internet is een hype gaande over de stille oorlog van satanistisch misbruik. Er zijn gelovers in de meest extreme verhalen, van moorden, kindermisbruik, dieren offers en satanisme. Het is voor geen normaal denkend mens mogelijk, dat er zulke praktijken wereldwijd plaats vinden. Het gaat ons verstand vaak te boven en we willen de waarheid niet onder ogen zien. Er wordt gepraat over internationale complottheorieën en duizenden slachtoffers van satanisme en kannibalisme.
Het kwaad wat heerst op onze wereld is donker, gevaarlijk en kruipt overal tussen. Het maakt niet uit welke beweging zich met satanisme bezig houdt, alle leiders zien zichzelf als God. Ze keren alle normen en waarden af van het Christelijke geloof en vinden wat in de Bijbel staat onzin, leeg, en verwerpelijk. Ik geloof wel dat er rituelen bestaan binnen deze groepen.


Uw tegenpartij, de duivel, gaat rond als een briesende leeuw,
zoekend wie hij zou kunnen verslinden



Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten