maandag 26 augustus 2013

Huwelijksadvies voor vrouwen

Huwelijksadvies voor vrouwen


Dit artikel is natuurlijk alleen voor dames. Hoeveel van jullie kunnen met een gerust hart zeggen en ook je hand er voor opsteken dat je precies weet wat mannen willen! Hoeveel van jullie weten precies wat een man zoekt in een huwelijk? Het is wel een feit dat vrouwen veel beter zijn in het begrijpen van behoeften van hun man. Andersom laat dat nog wel eens te wensen over. Toch ontbreken er nog wel eens eeen aantal dingen. Soms moet je een beetje humor en lef in de strijd gooien om de relatie goed te houden

Geef je man de ruimte. Veel vrouwen hebben er wel van gehoord, maar ze passen dit nooit toe. De menselijke geest is een mysterieus doolhof. Op sommige momenten is het logica en andere momenten is het instinct of intuïtie. Soms moet je je man gewoon even laten. Laat hem zijn eigen ding doen en hij zal de gelukkigste man worden die er is. Dat geeft weer zijn wisselwerking in de relatie, dus ook goed voor jou.



Indien je samen met je man aan het winkelen bent en hij kijkt naar een andere vrouw, luister naar me het is normaal.Mannen hebben nu eenmaal een zwervend oog. Ze zijn er mee geboren en het zit hun in het bloed. Dat betekent echter niet dat ze vreemdgaan of interesse hebben in die andere vrouw.
 Een dolend oog van ontrouw weet je meteen te onderscheiden toch?

Hou hem niet tegen als en paar vrienden bellen als hij wordt uitgenodigd om een voetbalwedstrijd te komen kijken. haal gewoon diep adem en tel tot vijf en laat hem gaan. Deze kleine dingen tellen mee zodat de man ruimte krijgt om dingen voor hem zelf te doen.

Mannen hebben hun eigen territorium en mannen en hun apparaten en machines zullen nooit door de vrouw begrepen worden.Hun obsessies voor home cinema systemen of andere elektrische snufjes of gadgets. Deze dingen behoren tot het territorium van een man en moet je nooit als indringer van je relatie zien.

Vrouwen moeten niet denken dat mannen harteloze wezens zijn want dat is niet zo. mannen zijn net als kokosnoten, hard aan de buitenkant maar binnenin behoorlijk zacht en sappig. Gebruik deze zachte plekken in je voordeel want die band specificeert hoe sterk je romance is en hoe goed je romance blijft.



Leven terug brengen in de brouwerij zoals ze dat noemen in een schijnbaar saai huwelijk kan door middel van seks. Niets werkt beter, althans bij de meeste stelletjes. Het haalt je uit de sleur en een kleine vonk groeit uit tot een razende vuurbal. De liefde van de man gaat niet altijd door de maag
Indien je getrouwd bent moet je vooral hierop letten.ga nooit bij je man op de achterbank in de auto zitten.

Het is definitief een absolute NEE.

Mannen moet je in de waan laten dat ze betere bestuurders zijn ook al leiden ze je over onbekende wegen en zie je gebieden die je van te voren nog nooit hebt gezien. Je man zal nooit toegeven dat hij verdwaald is, het is gewoon een mannen ding. Er zit helemaal geen logica in en je kan hem het beste zelf laten uitzoeken. indien je jezelf er mee gaat bemoeien is het einde zoek. Indien hij zijn stoom heeft afgeblazen kom dan pas met suggesties.

Wat ook bij de man hoort is zijn ego. Soms hebben mannen het nodig om het ego gestreeld te krijgen. Loof hem als hij iets voor je heeft gedaan al is het maar het vervangen van een gloeilamp. indien je hem een goed gevoel geeft komt dit als een boemerang naar je terug.

Accepteer je man zoals hij is. Hij kan je verjaardag vergeten zijn of koopt het verkeerde cadeau, je krijgt bloemen waar je allergisch voor bent of hij let op een andere manier op jullie kinderen of je komt thuis en je huis is een grote puinhoop. Aan de ander kant heb je misschien een man die uit zichzelf je helpt met de afwas en huishoudelijke taken van je afneemt. of een man die je verwent met bloemen of je lekker mee uit eten neemt.

Een man die je lief heeft en dat ook laat merken door kleine dingen.
Mannen zijn soms gek maar wel op een lieve manier.

 Hou gewoon van hem zoals hij is.

Niets maakt een vrouw mooier dan een mooie glimlach op haar gezicht.
Vrouwen begrijpen zelden de werking die die glimlach heeft.

Het maakt de sterkste mannen nog zwak in de knieën.
Je kan een wilde leeuw temmen door hem je verleidelijkste
glimlach te geven en hem te knuffelen.

Een flits van een glimlach laat harten smelten toch?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten