dinsdag 27 augustus 2013

Pedo Priester van het Vaticaan houdt zich bezig met prostitutie en satanisme

Pedo Priester

van het Vaticaan

houdt zich bezig met prostitutie en satanisme





Don Patrizio Poggi is binnen de muren van de heilige Rooms Kerk bezig met het misbruiken van jonge jongens. Deze veroordeelde pedofiele priester maakt ook gebruik van minderjarige prostituees voor zijn eigen genoegen.

Don Patrizio Poggi is 46 jaar oud en is al veroordeeld voor pedofilie. Hij heeft vijf jaar gevangen gezeten voor het misbruiken van tienerjongens toen hij pastoor was in de San Fillipo Kerk in Rome. Volgens de Italiaanse krant misbruikte hij deze jongens die uit arme wijken kwamen en anders uitgehongerd werden.

De priester werd geholpen door een bedrijfsleider van een modellen bureau. Deze lokte minderjarige jongens in de val door middel van valse werk aanbiedingen. De jongens werden 150 tot 425 dollar voor seksuele handelingen uitbetaald. De seksuele handelingen werden verricht in de verschillende kerken in Rome.

Don Poggi presenteerde zelfs beeldmateriaal en fotomateriaal van de misbruikte jongens.
Poggi heeft uit de school geklapt en wees twee hooggeplaatste kerkelijke functionarissen en een religie docent aan als schuldigen. De beschuldigingen werden door het Vaticaan verworpen en kardinaal Agosto Vallini stelde dat de priester valse claims maakte uit persoonlijke wraak.

Poggi beweerde ook dat de geestelijken in het Vaticaan zich bezig hielden met satanisme.

Satanische rituelen met geconsacreerde hosties die gegeven werden aan de misdienaars en betaalde jongeren.


Heel frappant vind ik zelf dat deze aantijgingen meteen volgden nadat de nieuw paus de zogenaamde homo lobby erkende binnen het Vaticaan.


GOD ZAL OOK DEZE PRIESTERS TER VERANTWOORDING ROEPEN


Geen opmerkingen:

Een reactie posten