maandag 26 augustus 2013

De Meest Sexy Cowboys van het Witte Doek

De Meest Sexy Cowboys van het Witte Doek




Er zijn heel wat sexy acteurs op de wereld. Maar wie vallen nu in de categorie hotter dan hot?


Het is natuurlijk ieder voor zich om te bepalen wat hij sexy vindt of attractief. Voor veel vrouwen is dat de zelfverzekerde uitstraling , een gevoel voor humor, mannen met een sterke persoonlijkheid. Een stoere cowboy die je beschermt en waar je jezelf veilig bij voelt. Een man die met passie leeft en natuurlijk ook over charme beschikt. Er zijn heel wat sexy cowboyfilms uitgebracht in de afgelopen jaren. Cowboys die onweerstaanbaar zijn door hun ridderlijkheid, strakke jeans en cowboyhoed.

Kevin Costner



Kevin Costner staat bij bij op nummer een, als meest sexy cowboy ever. In de film Open Range springt Kevin in het zadel met een majestueuze blik op het oude Westen. Kevin Costner is de belichaming van een sexy toonaangevende man. Na de film Dances With Wolves ben ik fan van hem geworden en niemand kan zich aan hem evenaren. Hij is een hunk en wordt naarmate hij ouder wordt steeds sexyer. Hij is intelligent, gevoelig, en heeft een ongelooflijk talent. Hij is een man down to earth en zijn ogen laten vele vrouwen harten smelten. Zijn ogen doorboren dwars door je heen en de kuiltjes in zijn wangen zijn sexy. Hij is een man met een sterk karakter en veel ervaring en hij is stout. Ik hou wel van stoute mannen.

Clint Eastwood



Clint Eastwood is cor mij een van de meest sexy cowboys van het witte doek. Hij speelde in films zoals Strahide, A Fistfull of Dollars en The Good The Bad and The Ugly. In de laatste film gaat het over drie vrijbuiters die in de Amerikaanse burgeroorlog jacht maken op een goudschat. Clint Eastwood heeft HET voor de vrouwen. Hij heeft een sexappeal die mysterieus is. Hij is aanwezig op het doek en zijn gespeelde karakters zet hij neer met grote passie.Hij is cool en in de spaghetti western is hij de meest sexy cowboy die er is.


Yul Brynner



Yul Brynner speelt een glansrol als android cowboy in de film Westworld. Yul had het allemaa. De uitstraling, een exotische achtergrond en hij was een indrukwekkende verschijning. Hij as er trots op dat hij kaal was en hij speelde ontzettend graag karakters van cowboys, killer robots en koningen. Hij droeg zijn cowboyhoed met veel vertrouwen en als een sexy gedurfde kale man.

Heat Ledger
 
Brokeback Mountian is een Amerikaanse film over twee cowboys die verliefd worden op elkaar. het verhaal speelt zich af in Wyoming en homoseksualiteit was toen niet legaal. Heath ledger werd geboren in 1979 in Australië. Hij is voor vele vrouwen erg attractief en ik moet eerlijk zeggen hij heeft een grote sexappeal. Hij heeft een mooi gezicht en spreekt meestal behoorlijk romantische zinnen. in 2008 overleed hij aan een overdosis medicijnen.

John Travolta



In Urban Cowboy speelt John Travolta de plattelands jongen Bud Davis. hij is niet alleen aantrekkelijk maar de manier waarop hij kijkt is sexy. Zelfs nu anno 2013 heeft hij nog steeds de magische touch. John is een heteroseksueel die van donker harige vrouwe houdt. Hij heeft sexappeal, heft mooie borst spieren en zijn glimlach doet je smelten. Hij weet at het betekent om oogcontact met een vrouw te hebben.Hij is een hartenbreker voor velen en sinds Saterday Night Fever kan hij bij mij niet meer stuk.


John Wayne,



John Wayne is wel de bekendste cowboy van de filmgeschiedenis. Hij werd geboren als Marion Mitchell Morrisson. Hij was een groot acteur en later ook regisseur en filmproducent. Zijn bekendste films zijn wel The Big TRail en Rio Bravo. Er was altijd wl een mooi meisje aan zijn zijde als hij weer weg galoppeerde, Marlene Dietrich was een ervan. Wayne kuste haar altijd hartstochtelijk en met passie op haar lippen. John Wayne had een hele sexy stem die vrouwen vaker hartkloppingen bezorgde.


Steve McQueen



Steve Mc Queen speelde een sexy cowboy in de bekende film The Magnificent Seven.
Hij was een colle filmster van de jaren zestig en voor mij erg sexy. The Magnificent Seven is een western met allemaal bekende sterren. Steve McQueen, Yul Brynner, Charles Bronsson, Eli Wallach, James Cobrun en Robert Vaughn. Zeven gewapende mannen trekken naar een Mexicaans dorpje.
Ze worden ingehuurd om het dorp te beschermen en de slechteriken weg te jagen. Hij was een van de meest sexy mannen van de jaren 60 met zijn helder blauwe ogen en ruwe sexappeal. Hij had verhoudingen met Marilyn Monroe, Lana Turner en Judy Garland. Zijn seksuele uitstraling en zijn onconventionele levensstijl gaven hem de naam The King Of Cool.


James Coburn



James Cobrun verscheen in meer dan zeventig films. Hij was een groot acteur en speelde in films zoals The Magnificent Seven maar ook in vele televisieshow´s zoals Wagon Train. ij is een goedlachse actuer die er ongedwongen uit zag en vele vrouwenharten brak door zijn innemende glimlach. Hij heeft een groot gevoel voor humor en spatte werkelijk van het witte doek af.


Tommy Lee Jones



Tommy Lee Jones is een Amerikaanse acteur en filmregisseur die op 15 September 1946 werd geboren. De westerns waarin hij speelde waren vaak stijlvol, goedkoop maar met veel actie en weinig dialoog. Tommy Lee Jones speelt een sexy crimineel met een gefronst voorhoofd en innemend lachje. Hij is knap, slim en heeft sexappeal.


Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten