dinsdag 27 augustus 2013

Gruwelijke Medische Wetenschap


Indien men terugkijkt op de geschiedenis van de medische wetenschap, ben ik zelf blij dat ik niet 100 jaar eerder geboren ben. Oordeel zelf over welke experimenten er vroeger gedaan werden.

HET CREËREN VAN EEN NIEUW GEZICHT

Indien je in eerste instantie kijkt naar deze foto, dan denk je dat er tentakels uit zijn mond groeien. Een zekere professor Dr.Harold Gillies, ontwikkelde deze methode tijdens de eerste Wereldoorlog. In die tijd had plastische chirurgie nog niet de kans van slagen als tegenwoordig. Toch wist deze professor de man een redelijk nieuw gezicht te geven.

HELIOTHERAPIE

De Zwitserse arts Auguste Rollier maakt in het begin van de 20
 ste eeuw gebruik van heliotherapie voor de genezing van tuberculose.
Zijn zon therapie praktijk lag op 1500 meter hoogte in de Zwitserse Alpen.




Deze kinderen zitten rond een zonnen lamp. Kinderen die leidden aan tuberculose en lupus, werden naar het ziekenhuis gebracht en de heliotherapie werd onmiddellijk ingezet. De huis produceert vitamine D in reactie op het zonlicht, waardoor hun immuunsysteem beter kon vechten tegen de bacteriële infectie.

ELEKTRO STIMULATIE VAN DE GEZICHTSPIEREN




In eerste instantie lijkt het er op dat deze man het uitschreeuwt van de pijn. De draden die je ziet zijn verbonden met elektroden, die zonder zijn wil de spieren in zijn gezicht kunnen laten bewegen. Een Franse neuroloog, behandelde met deze elektrodes veel patienten, die natuurlijk door deze gruwel methode pijn hebben geleden. Als herinnering maakte hij dan een foto van hun in pijn vertrokken gezicht, die hij dan bij zijn verzameling voegde.



DE IJZEREN LONG

De ijzeren long is een mensen groot apparaat dat dient ter ondersteuning van de ademhaling bij personen die zelf niet in staat zijn om adem te halen. De ijzeren long was een uitkomst voor polio patiënten, die vaak verlamd raakten, en daardoor niet zelfstandig konden ademhalen.


RIB VERWIJDERING


Het lijkt alsof deze man de helft van zijn rechter bovenlijf kapot heeft, maar in feite heeft hij een rib verwijdering gehad. Hij had dood kunnen gaan aan longontsteking, en daarom hebben ze een aantal van zijn ribben verwijderd, zodat ze de pus uit zijn longen konden zuigen en een drain konden aanleggen.

SCOLIOSE BEHANDELING

De man die je ziet hangen op onderstaande foto, wordt behandeld voor een scoliose afwijking in zijn rug. In plaats van de beenderen te zetten, hingen ze de patiënten op aan hun handen en voeten.

LUIZENVERDELGING

De luizenplaag was vroeger een dilemma voor veel mensen, vooral ronom de Tweede Wereldoorlog. Deze methode werd ook veel gebruikt bij overlevenden vande concentratie kampen. er werd een grote lading van insekten spray verneveld over het haar door middel van dit apparaat.



Het middel heette DDT en werd uitgevonden door Paul Hermann Muller en hij werd in 1948 hiervoor onderscheiden met de Nobelprijs. DDT werd naderhand in Nederland verboden, vanwege de schadelijke gevolgen van de stoffen dichloor, trichloorethaan en diphenyl, die de ziekte kanker veroorzaken.

VIOLET RAY MACHINE




Het apparaat wat deze dame onder haar neus houdt, noemt men de Violet Ray Machine. Het werd vroeger voorgeschreven voor lichte pijnklachten en huidirritaties. Al snel werden er grote hoeveelheden van besteld, daar het apparaat ogenschijnlijk alles kon genezen, van een verstopte neus tot en met prostaat klachten. Ik vond recent een artikel over de Violet Ray Chrystal Resonantor. Een machine anno 2012 die ons in een nieuwe frequentie brengt, je chakra´s balanceerd en je op een geheel nieuw spiritueel niveau brengt.Indien je de sensoren op je halsslagader plaats, kan je er ook je bloed mee zuiveren. Voor mij is er geen denken aan dat ik dit apparaat zou bestellen, maar wel frappant dat een producent je zo bedriegt. De FDA in Amerika heeft alle apparaten inmiddels al teruggehaald en vernietigd.

LONG BALLETJES


Er was vroeger een behandeling voor een ingeklapte long die noemde men Plombage. Er werden acryl balletjes in de long aangebracht als deze was ingeklapt. Soms werden ze als de long hersteld was helemaal niet verwijderd. Dit leidde weer tot ontstekingen en serieuze complicaties.

RADIOACTIEVE OOG BEHANDELING




Men kan zich gewoon niet voorstellen, dat in dit geval radioactieve strontium gebruikt wordt, voor het bestrijden van oog tumoren of andere oogkwalen.Strontium is vernoemd naar het plaatsje Strontian in Schotland. Strontium 90 is een bijproduct van uranium en plutonium in kernreactor.

Onvoorstelbaar dat men radioactief materiaal in de oogbal spuit

om zogenaamd een tumor te vernietigen.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten