maandag 26 augustus 2013

De Vagina Explosie

De Vagina Explosie



          
Het boek Vijftig Tinten grijs heeft de Ben Wa ballen sterk gepromoot.

 De Ben Wa ballen zijn ook wel bekend ls Birmaanse klokken, Venus ballen of Geisha ballen.
De balletjes dienen ervoor om seksueel gestimuleerd te worden. De balletjes zijn te verkrijgen in een verscheidenheid aan vormen en groottes. Men kan ze in de schede plaatsen waar de balletjes voor stimulering zorgen en trillingen.

De balletjes zijn kleine ronde ballen die verkocht worden in een paar. Ze worden aangeschaft als seks speeltje en er zitten zelfs soms belletjes die rinkelen in. De balletjes kunnen gebruikt worden om een betere controle te krijgen over de pubococcygeus spier. je zal je wel afvragen waar zit die en war dient die voor, maar dat is de spier die bij vrouwen verslapt is waardoor ze last krijgen van incontinentie. De meeste ballen zijn gemaakt van plastic of metaal.

De Ben Wa ballen werden al gebruikt 500 jaar na Christus in Japan. De ballen werden gemaakt van ivoor of metaal en werden bij de vrouwen ingebracht om seksueel genot te verhogen. Vrouwen in Azie van Thailand tot Japan gebruikten deze ballen om een goed voorspel te bemachtigen. Tegenwoordig zijn deze balletjes een rage en sommige vrouwen komen erdoor tot een hoog orgasme terwijl andere vrouwen helemaal niets voelen.

De Ben Wa ballen moet je inbrengen dat kan met of zonder glijmiddel. Houdt ze de eerste keer 20 minuten in en kijk wat ze doen. Na een tijdje raak je er aan gewend en ook wat de balletjes veroorzaken, dus vergis je niet en haal ze er uit voordat je naar de supermarkt gaat.

Sommige balletjes zijn kleine en anderen weer groter. De kleine kan je langere tijd inhouden dan de grotere. De balletjes kosten tussen de 7 en de 40 euro, de prijs is afhankelijk van het materiaal. je hebt kleine vibrerende balletjes en grote en natuurlijk ook het verschil in materiaal bepaalt de prijs. Je kan ze kopen in erotische winkels, via webshop en zelf al bij de House party´s

De Ben Wa balletjes zijn niet gevaarlijk, maar je doet er het beste aan om met balletjes te beginnen die aan elkaar verbonden zijn zodat je ze makkelijk in en uitbrengen kan.

De Ben Wa ballen goed schoonmaken na gebruik door ze met lauw warm water af te spoelen. Kijk ook of het naadje van de balletjes goed is afgewerkt. Bij ruwe of slecht sluitende naden kan je vagina geïrriteerd raken.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten