maandag 26 augustus 2013

Heerlijke Super Vakantie Seks

Heerlijke Super Vakantie Seks




Heb je ook wel eens gevoeld of meegemaakt dat de seks op vakantie altijd spannender is als thuis?

Ik denk dat wel hoor en ik denk dat ik niet de enige ben.
Er speelt gewoon iets anders mee als je op vakantie bent en je seks gaat bedrijven met je geliefde.
 Je bent weg uit de routine en je voelt je anders. Je bent misschien in een hotel of vakantie huisje en je hoeft op die plek niet te voldoen aan je dagelijkse verantwoordelijkheden. Je kan alle remmingen achterwege laten en er flink op los seksen.

Indien je een reis met zijn tweeën gaat maken dan ben je niet bezig met stressvol werk of ruzie met je schoonouders of het uit sorteren van wasgoed. Je kan de dagen en nachten vullen met zaken die jullie graag als stel willen gaan doen. Hoe meer ontspannen je bent hoe meer kans je hebt om te genieten van seks om allerlei plaatsen. Vakantie seks is duidelijk beter omdat niks je meer afleidt van hte plezier en genot. Vakanties zijn ook spannend. Je bent op een nieuwe plek en het veroorzaakt een soort opwinding. Overbodige ballast kan weggeworpen worden en alles is mogelijk.

Vakantie biedt ook nieuwe kansen om mensen te ontmoeten en seks met ze te hebben. Er kot vaak alcohol bij te pas met uitgaan end an worden de remmingen al overboord gegooid. het vakantieseizoen staat voor de deur en alle mogelijkheden voor romantiek verhoogt met de opkomst van de zon. Ik noem het, het zoeken naar liefde op vreemde kussens syndroom(lol)


Liefde en romantiek en seks leveren op vakantie ontspannenheid op. De top vijf plekken waar seks bedreven wordt op vakantie zijn:

- Het strand
- De zee
- In het zwembad
- Op een boot
. In een bar of club
- Hotelkamer of appartement
Er zijn een aantal hotel ketens die gespecialiseerd zijn voor volwassenen seks.

Temptation Resort


Temptation Resort ligt in Cancun Mexico. Een echte all inclusive vakantie waar je kan genieten van heerlijke strand seks of van topless bediening. je hebt je eigen appartement of bungalow met een romantisch zitje en allerlei activiteiten worden er om het resort heen georganiseerd.

 Plezierige, sexy en avontuurlijke activiteiten zoals verleid wedstrijden of topless verkiezingen. Je kan deelnemen aan de opwinding die elke dag gaande is in een van de drie zwembaden of je trekt je terug met partner en anderen erbij in een wat rustiger gelegen bubbelbad.

Een liefde of seks hotel vind je over de hele wereld. Koppels kunnen zich hier terugtrekken voor passionele seks. De hotels kunnen prijzig zijn, maar daarvoor heb je ook speelse kamers, roterende bedden, spiegels aan het plafond en zelfs karaoke machines op de kamer. Hotels met ingebouwde boten, kastelen en zelfs ufo´s.


Welk land heeft de grootste penis?


Voordat je dus op vakantie gaat zoek goed uit in welk land de meeste seks bedreven wordt en in welk land de mannen de grootste en lekkerste penis hebben. Afrikanen hebben een grote penis maar ook de mannen van het noorden van Zuid Amerika. Rimini is voor meisjes en vrouwen ook een goede plek en ook Griekenland is een optie. De Turken hebben een gemiddelde penis van 14,4 centimeter en de mannen uit Venezuela een van 17,03 centimeter. De kleinste penissen komen voor in Azië dus daar moet je wegblijven.


Op de landkaart hieronder kan je van te voren al zien hoe lang en groot de penissen zijn

http://www.targetmap.com/viewer.aspx?q=1&reportId=3073

Ook de mannen gun ik alles dus hier de landen waar de mooiste en meest sexy vrouwen wonen. dat zijn de landen Oekraïne, Zweden, Columbia, VS, Argentinië, Bulgarije,Rusland, Israël en Canada.


Hier een schoonheid uit Venezuela Hier een schoonheid uit Columbia



Oekraïne Bulgarije



VOOR WIE VAN BLOND HOUDT MOET NAAR SCANDINAVIË


Vandollum





Geen opmerkingen:

Een reactie posten