dinsdag 27 augustus 2013

De meest voorkomende Seksdromen

De meest voorkomende Seksdromen




Iedereen droomt wel eens over seks. Wanneer je wakker wordt na zo´n droom voelen sommig van ons schaamte of verlegenheid. Dit is helemaal niet nodig, want erotische dromen komen bij veel mensen voor. Ik droom ook wel eens dan is eht neit over mijn eigen vriend. Ik vroeg me toch af waar deze dromen vandaan komen en wat de betekenis ervan was.


De Geheime Minnaar


Deze droom komt het meeste voor. Velen die deze droom hebben vragen zich af of het echt is of dat eht een reflectie is van de tweeling ziel. De mysterie man of vrouw in je dromen is de belichaming, de personificatie van kwaliteiten die we associëren met het andere geslacht. Ons hele leven hebben we moeite om de juiste balans te vinden van onze persoonlijkheid en gedrag. Een man wil verzorgd worden, maar wil ook geen mietje zijn. Een vrouw wil zichzelf zijn, maar ze wil niet worden geëtiketteerd worden als een Bitch. Onze mysterie dromen leiden ons naar perfecte balans van ying en yang.


Vreemdgaan en Bedriegen


Indien men ´s morgens wakker wordt en je bent in je droom vreemd gegaan, kan je wel eens een klap in het gezicht krijgen als je wakker wordt. Deze dromen hebben niets te maken met je huidige relatie of seks partner. Wanneer je droomt dat je seks hebt met iemand anders dan je partner, laat deze droom eigenlijk zien dat je niet straight to the point kan komen. het vertelt je iets over grenzen verleggen, ander inzichten krijgen, het oude vervangen voor iets nieuws. Wanneer gedroomd wordt dat de andere partner vreemd gaat, is dit een teken van onzekerheid en angst. Wanneer mensen niet met elkaar praten. bestaat de kans dat er achterdocht en wantrouwen verschijnt.


Seks met je Ex


Sex met iemand anders dan je partner in je droom duidt op ontevredenheid met de fysieke kant van jullie relatie. Aan de andere kant, het kan ook zomaar een speels fantasietje zijn. In zulke gevallen zal je merken dat je in je droom aanzienlijk minder geremd bent, en dat gevoel van avontuur misschien later kan overbrengen naar je bestaande relatie. Als je droomt dat je de liefde bedrijft met een ex, of met iets anders dan je huidige partner, duidt op je terughoudenheid om zomaar een nieuwe relatie aan te gaan. Je kan je nerveus voelen om jezelf bloot te geven of je voelt momenteel een opwelling van hoe het was toen jij en je ex samen waren. Geloof het of niet, maar het is heel gebruikelijk voor stelletjes die op het punt van trouwen staan om te dromen over erotische avonturen met anderen dan hun aanstaande.Dat komt allemaal door de spanning. Het is ook een aanwijzing voor de nieuwe rol die je aanneemt en de onzekerheden die dat met zich meebrengt. Als je hetero bent, en toch droomt dat je het doet met iemand van hetzelfde geslacht is niet zozeer een teken van een verborgen homoseksueel verlangen, maar om het accent te leggen op zelfacceptatie en liefde voor jezelf.
Je zou meer in contact moeten komen met je mannelijke of vrouwelijke kant van jezelf.

Seks met een collega

Als de collega’s in je droom niet je werkelijke collega’s zijn, dan kunnen ze verwijzen naar psychologische kwesties waar je aan dient te werken. Een droom waarin je collega’s voorkomen legt het accent op bepaalde aspecten van de relatie die je tot hen hebt in het echte leven, inclusief moeilijkheden of steun. Deze droom vertegenwoordigt tevens ambitie, moeilijkheden en competitieve.Een droom dat je iemand aan het inwerken bent (om je plaats in te nemen), suggereert dat een specifieke taak of innerlijke ontwikkeling voorop komt. Je laat oude maniertjes of gewoontes los en richt je op de toekomst.
Seks met je baasSeksSe

Seks met je Baas


Als je seks hebt met je baas in je droom, dan vertegenwoordigd dit een gezaghebbende kant van uw persoonlijkheid. Je baas onthult het zelfvertrouwen en de assertieve kant van jezelf..Het kan ook betrokkenheid of een bepaalde obsessie met je werk betekenen. In negatieve zin betekent het dat je droom je beperkingen prijsgeeft en je gebrek aan vrijheid. Als ja bang bent voor ej baas, ben je bang voor autoriteit. Dit kan aanwijzingen geven aan het werk gerelateerde problemen die moeten worden opgelost.


Verkrachting


Deze droom zou ook kunnen slaan op een verkrachting die je in het echte leven hebt meegemaakt.
In dat geval is deze droom een manier om met dit trauma om te gaan en een begin van het natuurlijk helingsproces.ls je droomt dat je verkracht bent, stelt dit de sadistische uitdrukking van een seksuele wens voor. Het kan wijzen op een onbewust verlangen om gepakt te worden, veroverd, of gedwongen te worden iets te doen in een verboden terrein. Het kan ook duiden op haatdragende gevoelens naar het andere geslacht. Een andere uitleg is dat je je op een of andere manier geschonden voelt.

Iets of iemand brengt uw zelfrespect en emotioneel welzijn in gevaar.
Als je een verkrachting ziet gebeuren, duidt dit op sexueel dysfunctie of onzekerheid over sex.
Seks Een onverwachte bedpartner die opduikt in je nachtelijke fantasieën betekent niet altijd wat je denkt. Je moet niet meteen panikeren dat je ontrouw wil zijn wanneer je van iemand anders droomt. Het is wel een teken van wat er in je geest omgaat.

Seksuele gebeurtenissen in dromen zijn vaak symbolisch voor onze drijfveren of het veilig stellen van belangrijke dingen in ons leven. Dit kan een liefhebbende partner zijn, een ambitie of puur de drang tot overleven. Seksuele dromen kunnen ook duiden op onvoorwaardelijk delen of een vereniging van de mannelijk en vrouwelijk aspecten van de dromer.


Wat er ook achter zit, seksdromen zijn normaal en gezond



Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten