maandag 26 augustus 2013

Sexy en Spannende manieren om je relatie een boost te geven

Sexy en Spannende manieren om je relatie een boost te geven



Sexy lingerie laat je zelf goed voelen maar daagt ook je partner uit.
Kleding is altijd medebepalend voor wat je uitstraalt en hoe je jezelf voelt.
Sexy kleding geeft je meer zelfvertrouwen is romantisch maar kan ook soft kinky zijn.
Leuk om er met je partner naar te kijken en samen te ontdekken wat jullie spannend vinden.







Nat en wild onder de douche samen. Geef elkaar een heerlijke massage en zeep elkaar lekker in.
Ik denk dat je meteen weer kunt gaan douchen door dat bezwete lichaam van passie. Trek eens de stoute schoenen aan en ga eens naakt zwemmen.

Bel je beste vriendin op, meld je ziek of neem een vakantiedag en leef je eens lekker uit.
Zo´n Thelma and Louise dag, de meeste vrouwen kennen deze film wel. Ga heerlijk lunchen, smokkel je favoriete snacks naar binnen of ga lekker een middag doorbrengen in het zwembad.
Als vrouw zijnde mag je best wel eens flirten, dus flirt met dat lekkere ding in de broodjeszaak verderop. Ga een heerlijke roman lezen en laat je meeslepen door het boek. Als je een partner hebt en je bent al wat langer bij elkaar dan wordt je afstandelijker naar elkaar toe. Doe weer net zoals vroeger en houdt hem of haar vast zoals je dat vroeger deed. Misschien loopt er wel ergens in de fitness school zo´n heerlijke spierbundel rond, dus ga sporten.(lol)





de zomer komt er aan en er gaat van alles kriebelen. Koop eens een paar spannende kousen, weet je van die hold ups, krijg je al goedkoop bij het kruitvat. Het is spannend en sexy. Gooi er eens wat humor in en doe eens een ijsklontje in het hemd van je man. Speelsheid met passie is heerlijk. Soms kan je zo seksueel opgewonden zijn, dat je seks bedrijft met de kleren aan. Het onweerstaanbare seksueel tot elkaar aangetrokken voelen is sexy. Geef je lover een sneak peak zoals ze dat noemen. Een geheime blik op je slipje, of kort rokje. Jij en je man buiten in de schemering samen genieten met een fles wijn.


H et klinkt misschien gek maar op een bloed hete dag doe eens je string of broekje even in de vriezer leggen, het geeft een verkoelend en sexy gevoel als je hem weer aantrekt en naar buiten gaat er mee. Poetst je huis eens in een korte broek en draag ook gewoon dagelijks mooie lingerie.


Ga eens naar de massage salon en laat je een rug of schouder massage geven.
Heerlijk ontspannend en je verwent je zelf, wat ook eens mag gebeuren. maak eens een liefdevolle trip terug in het verleden en kijk eens wat je man je allemaal gemaild heeft of geschreven.
Ontvoer je geliefde naar een hotel of een appartement in een buitengebied en laat de liefde weer vlammen. Verzin iets als teken dat je seks wilt met bijvoorbeeld een sjaal over het bed of een lampje wat je aandoet. Niemand weet dat je geen slipje draagt alleen je man.

Vertel je zelf eens hoe geweldig je bent. dat mag ook wel eens gebeuren. Verwen je zelf en neem eens de tijd om je zelf te verwennen. neem een uitgebreid bad of douche. Laat je geest even ontspannen. Neem je partner bij de hand en pak een deken en ga samen vuurwerk kijken in het park. Plaag hem door je eigen peepshow te geven. Draag stiletto´s en een sexy outfit of stuur hem eens een geile sms.

Niets is meer sexy dan de verliefdheid. Denk aan waarom je van hem of haar houdt en begin weer te daten. Draag dezelfde geur als vroeger en ga eens naar jullie lievelingsrestaurant. Zet rode wijn op tafel en wat chocolade en maak een essentiële olie aan.

oe een striptease, zet muziek op, experimenteer met ijsblokjes, neem champagne, probeer een nieuw standje, kijk lichte porno, draag sexy lingerie, neem de tijd voor elkaar, ben niet egoïstisch, doorbreek de routine, breng romantiek terug in je leven en communiceer met elkaar.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten