dinsdag 27 augustus 2013

Wat zou een man kunnen doen?

Wat zou een man kunnen doen?


Mannen hebben natuurlijk geen lijstje opgesteld, wat ze zouden willen doen in hun leven.
Het is altijd een kwestie van keuze en de moed om ergens voor te gaan.
 Maar moet er überhaupt wel eens lijst opgesteld worden?
Het is niet iedere man gegund om de Kilimanjaro te beklimmen of om een stierengevecht aan te gaan. Ik heb er eens over nagedacht en hebe een aantal punten onder elkaar gezet. Het is natuurlijk moeilijk om je in een man te verplaatsen, but here we go!!


Seks hebben in een vliegtuig



Er is een plek in Nevada, waar je gratis seks kan hebben in een vliegtuig.
Er worden gratis seks-in-het-vliegtuig-vluchten aangeboden, waar je boven de
 woestijn lekker kunt gaan rollebollen in een vliegtuig. iedereen die dus
een nummertje maakt op deze manier kan zich inschrijven in de Mile High Club.

http://www.milehighclub.com/about/



Date een Cougar vrouw
Een Cougar vrouw is een vrouw van gevorderde leeftijd, die seksuele relaties aangaat met jongere mannen. Cougar vrouwen zien vaker er verdomd goed uit. Waarom zouden mannen dit willen doen.? Cougars zijn merendeels oudere vrouwen die levenservaring hebben en zijn zeer bewust van hun eigen lichaam. Dat maakt de seks leuker en spannender. De cougar oftewel de poema, vangt je als een prooi. Patricia Paay is in Nederland wel de bekendste cougar, zo ook Tanja Jess en Fraukje de Bot.




Seks hebben in het openbaar
Hoe lekker is het niet om je los te maken van je omgeving en compleet op te gaan in de liefde! Om dit te doen moet je lef hebben en moet je bereid zijn risico´s aan te gaan. je kan het eens in de openlucht proberen, onder een prachtige sterrenhemel of op het strand. Neem wel een deken mee anders kruipt het zand overal en dat kan wel eens een pijnlijke stoeipartij opleveren. In het water seksen, is heerlijk, daar er geen draagkracht is, waardoor je tot meer standjes in staat bent. Zo kan je nog seks hebben in een pashokje, in de trein, in je eigen tuin, overal en altijd. Talloze mogelijkheden, dus laat je fantasie de vrije loop.


Laat iets achter



Iedereen moet iets achterlaten voordat hij sterft. Een kind , een boek, muziek of een schilderij. Je laat iets achter, wat je raakt op een of andere manier. Ik bedoel dus niet de inkomsten die je vergaard hebt, de auto die je reed of het aantal vrienden wat je op face book hebt. iedere man heeft de mogelijkheid om grote dingen te doen, Realiseer je dromen, voedt een gezin op, geef je kennis door en laat herinneringen achter. Werk mee aan het achterlaten van een verbeterde generatie.


Help een vreemde



We leven steeds meer langs elkaar heen. We eten apart, praten amper met elkaar en iedereen zit achter zijn eigen computer of televisie. Scheiding tussen laag en hoog opgeleide mensen, scheiding tussen arm en rijk. waar is de tijd gebleven dat we nog voor elkander klaar stonden. Een vriendelijk woord hebben voor de mensen om ons heen. het kost maar weinig van je tijd om echt iets te betekenen voor een ander. Vraag eens een vreemde of je hem of haar kan helpen? Wie weet komt er nog iets zinvols uit en kan je het als een legacy achterlaten.


Werk aan je Charisma



Werk aan je uitstraling, de uitstraling van leiderschap en magische kracht.
Het magische iets intrigeert en interesseert mensen. Charisma is een mix van aangeboren talenten.
Je visie, manier van communiceren, emoties, oprechtheid en lichaamstaal.

Dus mannen, communiceer helder. Toon je emoties en blijf jezelf. Zorg dat je boodschap duidelijk is naar de mensen om je heen. Voel de ander aan en speel er op in. Blijf altijd bij jezelf.Wat doet jou hart sneller slaan? Waarvoor wil jij gaan? Lichaamstaal is ook belangrijk. Je armen over elkaar gekruist is desinteresse. Raak mensen en beklemtoon verbondenheid. lach eens wat vaker en maak tijd voor anderen.



Zoek een oude vriend op



We ontmoeten veel mensen tijdens ons leven. We maken nieuwe vrienden en soms vergeten we onze oude contacten. Hoe leuk is het niet om verloren tijd in te halen. Het is makkelijker als je denkt, omdat het online netwerk over vele mogelijkheden beschikt om oude vrienden weer terug te vinden. Typ zijn of haar naam in bij Google, zoek klasgenoten websites, probeer pagina´s zoals Facebook en MySpace. Maak zelf een website aan met je profiel, misschien zoekt de ander ook naar jou.


Excuses aanbieden

Er is altijd wel iemand met wie je iets goed te maken hebt.Je moet je fouten rechtzetten als de gelegenheid zich voordoet. We zijn allemaal niet perfekt en we doen allemaal wel iets waar we spijt van hebben. Erken welke schade je hebt aangericht en maak het goed. Draag verantwoordelijkheid voor de situatie en vraag om vergiffenis. Je kan diegene ook een brief schrijven. Indien je het mondeling doet, bereid je goed voor. Geef de ander de ruimte om na te denken en geef hem of haar de regie in handen.



Stop met een verslaving



Mensen zijn bijna aan van alles en nog wat verslaafd. Onderzoek je verslaving. Schrijf voor de lol op waar je gek op bent, waar je hart naar uitgaat, waardoor ej je mee laat slepen, waarin je op kan gaan, wie je niet zou willen missen, van wie je houdt, je zal een heel boekwerk bij elkaar krijgen. Verslavingen worden door het leven opgebouwd. Ben je verslaafd aan gamen, aan sporten, aan klussen, aan alcohol, aan drugs. het internet of aan seks? Je kan het heel langzaam afbouwen. Breng je verslaving in kaart en kijk naar alternatieven.



Omhels de mensen die je liefhebt

Laat mensen weten dat je hen lief hebt. Je weet nooit wanneer het samenzijn wordt verbroken.
Pak nu de telefoon, vertel het ze! Als ze vragen waarom, dan zeg je gewoon ik wilde dat je het wist.
I love you zegt vaak zo veel. Verwerk het in een email, zeg het individueel, stuur een sms'je, genoeg manieren om het te laten weten. Je kan foto´s maken waarop jou liefde te zien is. Schrijf de woorden in het zand, breng de boodschap over bij een romantisch diner.


Het is belangrijk om mensen te laten weten dat je van ze houdt.
Ze zijn speciaal voor je
Ze helpen je in lastige situaties
Ze maken je aan het lachen
Ze bieden troost
Ze zijn een genot om mee te werken

Onnoemelijk veel redenen kunnen het zijn
Laat mensen weten dat je hun liefde en waardering ..........

WAARDEERT


Vandollum





Geen opmerkingen:

Een reactie posten