dinsdag 27 augustus 2013

De Meest Deprimerende Plaatsen op onze Planeet




De Meest Deprimerende Plaatsen op onze Planeet


Onze wereld is verdomd in duisternis, aids, armoede, totalitarisme, anarchie, vervuiling, rampen, honger, kou, oorlogen genocide. De mensheid wordt voortdurend geconfronteerd met allerlei rampen zoals aardbevingen, orkanen, cyclonen, ziektes en ga zo maar door. Ziektes en rampen komen en gaan maar laten wel duidelijk hun sporen achter op ónze mooie aarde.

De stad van de aids Port Morrisby

Port Morrisby is de grootste stad en meteen de hoofdstad van Papoea Nieuw Guinea.
De stad telde in 2011 307.000 inwoners maar velen zijn al ten dode opgeschreven.
De meest depressieve en wanhopige stad is wel deze stad want een grote Aids plaag heeft de stad in 1980 getroffen.

Het HIV virus besmette duizenden inwoners van deze stad en de stad wordt met reden de Hel op Aarde genoemd. Elk jaar komen er op Papoea 150.000 nieuwe besmettingen bij. Er zijn nog meer problemen op dit eiland en de vervuiling van de stad gaat gewoon door. Het ontneemt de bevolking de grootste hoop op leven ton de stad overstroomde met as, werkloosheid en ook criminaliteit. Het is de hel voor de zondaars en voor de arme en hongerige mensen die hun die hun ziel an de duivel moeten verkopen.


Linfen


Linfen is een stad op deze aarde die geen zonlicht heeft. De inwoners van deze Chinese industriële stad hebben een vreselijk leven. De stad is zo bedekt met stof dat het er altijd donker is. De zon kan niet door de dikke stofwolken heen waardoor 50 miljoen kilo koolstof door ontstaat. Mensen die er wonen hebben geen plek om naar toe te aan en laat staan dat we praten over het indien van en baan. Iedere burger hoopt dat de zon er een keer doorbreekt of dat ze een normaal leven ergens anders kunnen leiden.


Burundi



Een wanhopig land is Burundi. Burundi ligt in Afrika en grenst aan Ewanda,, Tanzania en Kinshasa. Een land met de minste inwoners en het armste land ter wereld. Burundi is een voormalige Belgische kolonie en een gemiddelde arbeider verdient er 90 dollar per jaar. Dit land heeft geen perspectief, de misdaad heeft alles verwoest en de banken roven alles. De wanhoop van de bevolking stijgt ten top met de dictatuur de er heerst. Tientallen genocide´s werden in dit land uitgevoerden de bevolking is ten dode opgeschreven.


Noord Korea
De hel die veroorzaakt wordt in Noord Korea wordt niet veroorzaakt dor rampen maar door de regering van Noord Korea. Het land heeft een autocratisch regime en meedogenloze leiders. Ze laten de mensen verhongeren en de leider Kim Jong wordt behandeld als een sjeik. Het is onmogelijk om uit dit land te vluchten en mensen kunnen alleen maar hopen op een revolutie.





Op de foto hierboven zie je een kin aan de rand van de straat, een jonge jongen onderuitgezakt op een griezelige stoep, hongerig en verslagen. Etensresten halen uit vuilnisbakken en soms eet hij boomschors om te overleven. Kinderen worden achtergelaten op straat om te sterven. Weeskinderen wiens ouders zijn vermoord of gestorven vanwege de jaren van ernstige veneratie voedseltekorten.
In Noord Korea is een buurt en boom loos landschap met gepolijste straten en betegelde wanden van de hoofdstad Pyongyang waar de machthebbers regeren met een moordende ijzeren vuist. Mannen en vrouwen moeten graven in een bevroren grond en gevangenen marcheren uit een werkkamp met Koreaanse leger uniformen. De horror van het platteland.





Vrouwen worden uitgebuit en gemarteld zonder zelfs en fout te hebben gemaakt. Vrouwen en kinderen zien dagelijkse executies e andere obscene taferelen. Noord Korea gebuikt vrouwen en zelfs jonge meisjes voor kinderhandel en mensenhandel en leveren ze vaak uit aan de Chinese gangsters voor prostitutie en andere gruwel heden. Indien je schande spreekt over Kim Jong dan verdwijn je van deze planeet.

Oklahoma City

Een paradijs an buiten en een hel van binnen. Een stad van vrvuiling en vernietiging door deele tornado´s. Lucht stromingen bepalen continue dat er zich tornado´s plaats vide in Oklahoma City. Het is een kruispunt van een dozijn tornado's' per keer. De stad verdwijnt onder de woede va de kracht van de tornado en creëert een verwoestende natuurramp. Een hele ongeschikte plaats om in te wonen.

Tsjernobyl


Menselijke handen hebben de stad Tsjernobyl verwoest.
De stad in de Oekraïne heeft de grootste kernexplosie gehad van deze eeuw.Een catastrofe met wereldwijde gevolgen.
Op 26 april 1986 vond er een explosie plaats die achtduizend levens nam en een ramp creëerde voor de nabijgelegen landen met name Wit Rusland. Vandaag de dag is het er onmogelijk om te leven en de enige mensen die er verblijven zijn natuurlijke wetenschappers en arbeiders die het radioactieve beest weer wakker willen krijgen.








Mogadishu


Mogadishu in Somalië een stad waar niemand regeer sinds 1992.
De inwoners van deze stad leven in grot armoede, chaos en oorlogen.










Yakustk




Dit is de koudste stad ter wereld en veel Russen leven met een temperatuur van minus 50 graden. Elke vorm van landbouw is onmogelijk en dat terwijld e stad rijk is aan mineralen en goud.

Dhaka




Dhaka de hoofdstad van Bangladesh is verwoest door oorlogen en natuurrampen. Na de grote aardbeving werden er duizenden huizen en levens vernietigd. De stad is zeer vervuild en miljoenen ton afval drijven in de rivieren.

Bagdad

Bagdad kan nooit overeenkomen met de Bijbelse omschrijving van deze vreselijke plek.
De hel op aarde door verwoesting, explosie, kapotte huizen, branden door de gehele stad.
Dode lichamen in straten en steegjes en een vreselijk landschap gecreëerd door de mens.
De complimenten voor het creëren van deze hel gaan naar de Amerikanen, het Amerikaanse leger.
Zogenaamd Bagdad bevrijden uit de hel en er nieuwe hel creëren de voor de hele wereld zichtbaar is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten