maandag 26 augustus 2013

Wat verwachten vrouwen van mannen?

Wat verwachten vrouwen van mannen?


Eeuwenlang worden er al discussies gevoerd over wat vrouwen van mannen verwachten. Ik moet dan altijd aan de film What Woman Want van Mel Gibson denken. Mannen krabben vaker achter hun oor omdat ze er niet uitkomen wat hun vrouw nu eigenlijk wil. Vrouwen anno 2013 zijn niet meer alleen de vrouwen die thuis zitten en voor de kinderen zorgen. Zij hebben zelfs een carrière en nemen vaak een dezelfde positie in als de man. Toch is er een groot verschil in denken tussen deze twee mensen. Elke vrouw is natuurlijk anders en dat maakt elke vrouw ook weer uniek. Er zijn wel een aantal zaken die belangrijk zijn voor elke vrouw.
Wij vrouwen weten van ons zelf dat we heel complex zijn. De dingen die ons bemoeilijken in het leven zijn juist de dingen waar we niet zonder kunnen. Het kan soms heel moeilijk zijn om met een vrouw om te gaan maar soms ook heel makkelijk. Sommige relaties zijn opgebouwd uit twee onvolwassen, egoïstische mensen. Andere relaties moeten partners genezen van emotionele wonden en dan volstaat niet alleen maar het houden van. Vrouwen hebben individuele voorkeuren in wat ze willen en waar ze voor staan. Sommige willen een intelligente man sommige een humoristische man. Er zijn tal van gereedschappen, blauwdrukken en bouwmaterialen die je kan gebruiken in je relatie.
Dit artikel is natuurlijk de helft van een geheel. Want vrouwen begrijpen ook mannen soms niet. Mannen moeten naar mijn mening nooit veranderd worden want dit kan niet. Ook de man is uniek met zijn eigen eigenaardigheden. Mannen zijn niet geboren om een vrouw alleen maar te behagen. Er blijven altijd seks verschillen spelen en mannen en vrouwen bekijken ieder op hun manier het leven vanuit hun eigen perspectief.
  • Begrip
  • Waardering
  • Luisteren
  • Koesteren
  • Mooi voelen
  • Veilig voelen
  • Geëerd voelen
  • Aanmoediging
  • Onthouden
  • Bemind worden
Begrip



Mannen kunnen vrouwen leren begrijpen, het is heel zinvol. Vrouwen kijken door een roze bril en mannen door een blauwe. Elkaar begrijpen gaat meestal over goed reageren op ene situatie of een uitspraak. De moderne vrouw is onafhankelijk. Indien je als man een vrouw wilt begrijpen dan moet je grip krijgen op haar karakter van vrouwelijkheid. Vrouwelijke hersenen zijn anders.

Een vrouw kan denken en praten tegelijk en dan nog over verschillende onderwerpen tegelijk. vrouwen hebben altijd te maken met hormonale veranderingen terwijl mannen hier geen weet van hebben.

Vrouwen zeggen een ding en doen iets anders. Ze kan jou vragen of die jurk haar leuk staat en als je dat dan beaamt dan trekt ze weer een ander aan. Dit is voor een man chaotisch. Stemmingen van een vrouw zijn voortdurend in beweging en verandert vaak.

Hou van haar stemmingen en weet ze te onderscheiden. het is iets wat bij haar hoort als vrouw zijnde. Vrouwen verwachten dat je hun gedachten leest. Je moet zeg maar paranormaal begaafd zijn soms om hun te kunnen begrijpen.


Waardering


Vrouwen die zelf ook een baan hebben moeten meestal toch nog in de keuken staan en een fantastische maaltijd te voorschijn toveren. Het lijkt een eenvoudige taak maar dat kan soms anders uitpakken. Vrouwen smelten voor waardering of dat nu met koken te maken heeft, met hun werk of met hen als persoon.


Luisteren



Vrouwen willen dat je naar hen luistert en dat je ook echt hoort wat ze hebben verteld.
Ze willen dat je reageert op hen emoties. Je hoeft deze emoties niet zelf te ervaren, je hoeft ze alleen maar te herkennen. Reageer erop en bevestig ze.


Koesteren



Er zijn veel kleine dingen die je kan doen om je vrouw te koesteren. Het koester gevoel zit altijd diep van binnen, is een natuurlijk element. Het tegenovergestelde van koesteren in mij ogen is verwaarlozen. Je dierbaar voelen, tederheid. genegenheid, zorg. Al deze elementen behoren voor mij tot koesteren. geef haar een knuffel en raak haar vaker niet seksueel aan. Strijk eens met de vingers door haar haar of vrij met haar zonder eigen verwachtingen. Hou de deur voor haar open en als ze het koud heeft maak haar warm.


Mooi voelen



Elke vrouw is mooi op haar eigen manier. Er is altijd een binnenste en buiten schoonheid.
Ga op zoek naar haar ware schoonheid en complimenteer haar er mee. Schoonheid aan de buitenkant is een nieuw jurk, andere make-up, een ander kapsel, allerlei soorten dingen.

Innerlijke schoonheid is haar mooie lach die van binnenuit komt of zelfs het sexy zijn. Een war hart toedragen aan anderen. Ze zeggen altijd schoonheid is inde ogen van de toeschouwer en dat is ook zo. Laat je hart oordelen over wat schoonheid voor jou als man betekent.


Veilig voelen



Je hoeft geen idool te worden voor je vrouw maar vrouwen vellig zich gewoon graag veilig.
Ze moeten je kunnen vertrouwen en verwachten integriteit van je. Veiligheid in een relatie kan emotionele veiligheid betekenen. Krachten van een man die ze kan bewonderen, emotionele diepte, acceptatie. Veiligheid is ook er vertrouwen in hebben dat de relatie werkt. dat d relatie ergens heen gaat en dat er een emotionele betrokkenheid is.

Dan is er nog de fysieke bescherming als ze bijvoorbeeld wordt aangevallen. Ze moet zich bij jou veilig voelen op alle gebieden. Veiligheid voor een vrouw is ook integriteit. Het opgeven van beperkingen en op angst gebaseerde overtuigingen. De liefde wordt alleen maar groter als er geen angst aanwezig is.


Hoffelijkheid



Vroeger hielden mannen nog de deuren voor de vrouw open en gaven de vrouw waarvan ze hielden een handkus. De ridderlijk heid is overgeslagen in de afgelopen generaties. Ik kan wel gaan speculeren waarom, maar dan zou ik afleiden van het thema. help je vrouw met de boodschappen, draag haar bagage of zelfs de luier tas van de baby. Hou de deur voor haar open als je een restaurant binnen loopt of een hotel en zet haar altijd af bij de voordeur. Er zit een mooie en zachte ziel in elke vrouwe en die moet je koesteren. Je kan deuren openhouden, haar op een veilige plaats laten zitten als je op een openbare locatie bent, laat haar als eerste bestellen, praat met haar, toon een kwetsbaar deel van jezelf, en loop altijd als man aan de kant van de straat.


Aanmoediging



Er komt meer uit vriendelijke woorden dan uit negatieve woorden. Een vrouw wil positieve feedback op alles wat ze doet. Toon haar waardering en geef haar complimenten. Laat haar weten dat moeilijke tijden over gaan end at je er altijd voor haar bent. Herinner haar aan successen die ze in haar leven heeft behaald en behandel haar als je eigen koningin. Ik ben zelf een vrij ongeduldig mens, doe alles in ijl tempo en werk efficiënt. Je zou dan zeggen dat een man met een meer rustige uitstraling bij mij zou passen. Ik had weer zo´n moment van doordraven en alles in een moment willen en ineens pakte mijn partner mij vast en zei: Kom hier jij prinses, met je razende karakter. Laten wij even samen lekker rustig gaan zitten en hij maakt mij een heerlijke cappuccino. dat is een goede wisselwerking toch?


Onthouden

Het is voor vrouwen belangrijk dat je allerlei soorten dagen onthoud. verjaardag, trouwdag, eerste kus, Valentijnsdag.Indien je echt punten wilt scoren dan verras haar op een van de memorabele dagen met een etentje. Schrijf eens een zinvolle kaart voor die dag of geef haar een kleine attentie. Organiseer eens een surprise party os maak haar favoriete eten of schrijf gewoon eens simpel ergens op: ik hou van jou



Bemind worden



Liefde is het belangrijkste gegeven binnen een relatie. Liefde is onvoorwaardelijk en het is gratis. Liefde is net ik doe dit voor jou dan doe jij dit voor mij. Liefde is een keuze en een actie, een levensstijl, geen vluchtige ervaring het is elkaar beminnen. Tegenwoordig zeggen we ne zo snel ik hou van een hamburger als ik hou van jou. Mannen zeggen soms wel eens ja ik ben er toch, ze weet toch dat ik van haar hou. nee mannen dit werk niet zo.

Wij kijken niet alleen in een roze bril wij leven er ook naar. We hebben vaak de neiging gom liefde te uiten op een manier waarop je zelf bemind zou willen worden. indien je jou partner echt wilt beminnen zal je eerst uit moeten zoeken wat haar voorkeur is. Houdt ze van quality time, houd t ze van fysieke aanrakingen, houdt ze ervan dat er dingen voor haar gedaan worden of is ze iemand die van materiële dingen houdt.


Vrouwen zijn op zoek naar onvoorwaardelijke liefde en mannen moeten onvoorwaardelijk gerespecteerd worden. Iedereen wil respect, liefde, waardering en begrip, daar verschillen we niet in. Laat je man jou ook op zijn eigen manier respecteren op dezelfde manier dat jij bemind wilt worden.
Veranderen kunnen wij niemand. We nemen de ander zoals hij of zij is en eht gat zich meestal om samen geven en delen. Begin de verandering altijd bij je zelf en niet bij een ander.
Ik hoop dat jou relatie voorspoedig mag zijn en dat jou liefde en respect voor elkaar alleen nog maar verder groeit hoe meer de jaren voorbij gaan.






















Geen opmerkingen:

Een reactie posten